Konfirmationen den 22 Maj

Ville bara säga att jag fick en systemkamera i konfirmationspresent! :D haha.
 
Rosor jag fick av min mormor, morfar o morbror om jag kommer ihåg rätt :)


Daniel och Albin sitter och spelar lite sådär. Tog lite smygbilder ;)

Scrapbook/fotoalbumet jag fick av Magdalena! <3


Solen i Vimmerby på kvällen :)


Jag och Magdalena utanför kyrkan :D Det blåste ganska mycket, hehe!
(foto:Magdalenas kamera)


Marika och jag vid församlingshemmet, efteråt :D
(foto:Vår digitalkamera)


Det var några bilder ifrån i söndags! Här är en liten lista på vad jag fick:

-Systemkamera Nikon D3100 + Fotobok
-Kameraväska
-Armband
-Halsband + örhängen
-Halsband + örhängen
-Gitarr i glaskub som lyste (redigt fin o cool!)
-Blommor x4
-Pengar
-Scrapbook/fotoalbum med foton och fint skrivet av Magdalena <3
-Presentkort på Cubus
-Klocka
-Ljushållare
-Jättemånga kort!

Jag tror det var nästan allt, hehe.

Bild på min bokhylla eller vad man säger, med typ alla presenter på! :)
Nu syns ju inte halsbanden, örhängena och armbandet och det på bilden, men de ligger i de små askarna och så. :) Kameran syns ju inte heller på denna bilden, men jag tog kortet med den.


Tack till alla som kom på min konfirmation, och för alla presenter! :D <3

Jag har fler bilder sen i söndags, men det tar jättelång tid att lägga upp alla nu. Det kommer gäster hit ikväll, och imorgon drar vi till Öland med mormor, morfar och Tobias.


den 20 Maj - It's The Story of Us

Hallå där! :)
Idag är det fredag, och jag fick tillbaka min okronologiska novell i svenskan.. Gissa vad, jag fick mvg! :o Jag är jätteglad! Haha.  Ah, sen har jag gjort massa annat nu i veckan, men jag kommer typ inte ihåg nåt speciellt för jag är så trött. Jo, igår var jag med Magda och vi träffade hennes klasskompis Veronika, och var med henne och lite. Det var roligt! Har suttit och lockat mitt hår förut, och det tog lite tid kan man säga. Ska nämligen på konfirmationsgrejs imorgon, och då ska vi bland annat bli fotograferade. Men själva konfirmationen är på söndag i kyrkan. Så är liite nervös för det, men det ska väl gå tror jag. Efter det i kyrkan ska vi åka till Alsarp och så kommer lite släkt dit och käkar troligtvis tårta och så där. Men imorgon så anländer våra kära släktingar Inga o Ulla till Vimmerby från Norrköping. Det är alltså min mammas ingifta gammelfaster och hennes syster. De brukar komma ner hit ett par dagar på sommaren och bo i Alsarp. Det är alltid lika trevligt att träffa dom! Så nu ska de komma till min konfirmation och kolla. Nu blev jag ännu mer nervös för söndag när jag sitter och skriver om det, haha. Nu ska jag sätta upp håret i en bulle och sedan gå och lägga mig. Ha det så jättebra!


Bilder den 8/5 2011

Här kommer några bilder ifrån dansuppvisningen! :)Jag är längst till höger bakom en annan tjej. Men jag är på bilderna.
Linnéa, min syster och jag efter dansuppvisningen.
Det var redigt hektiskt, så därför ser jag ut som jag gör i fejan, haha.
Men det var lite kul med tejpen och det. x)Fredag den 13de - And alone in life and mean

Hejsan hoppsan!

Förlåt att jag inte skrivit denna veckan! Jag har typ glömt och sen inte hunnit och massa.
Det var konfa läger från fredag till söndag men jag och Sanne åkte hem från lägret på lördagkvällen och sen sov jag hemma till söndagen. Lägret var roligt! Men i söndags var det dansuppvisning och det gick bra, och det var jätteroligt. Bilder kommer imorgon!
Idag gjorde jag svenska NP och sen har jag varit i skolan till tjugo i två. Sedan följde jag med mamma,pappa och Linnéa till ALV. Det var lite kul, för det var länge sedan jag var där! :) Efter det kollade jag på Vampire Diaries på datorn. Det var sista avsnittet för den här säsongen, och jag få typ damp, för jag vill veta vad som händer! Haha.
Efter det åkte jag till Magdalena, och vi var ute och tog lite kort och var inne och pratade och sånt. Så man kan säga att min fredag den 13de var inte precis någon otursdag enligt mig. :) Det gillas! I helgen kanske vi ska städa lite i Alsarp och jag ska plugga till matte prov och sånt. Nä, nu måste jag verkligen sova!
Pusspuss!


RSS 2.0