27 April - It's a lifestyle

Hejj!
Inatt sov jag över hos Magdalena och vi kollade på film igår kväll. Först såg vi på New Moon, eftersom att jag köpte den på Gekås. Och efter det kollade vi på Mr Bean när han vinner en resa till Frankrike och massa. Det var roligt! Idag har vi inte gjort så mycket än. Vi har målat om våra naglar och lite bara. Jag ska snart gå hem, men jag vet inte vad vi ska göra nu, hehe. Skriver bara ett litet inlägg nu. Men skriver snart igen!
Kramkram!


Foto: Magdalena Johansson


25 April - Hemma igen!

Jaa, igår morse åkte jag, mamma, pappa, Albin och Linnéa till Ullared med husvagnen. Vi checkade in på campingen och åkte till Gekås för lite shopping. Vi plockade massa kläder och lite annat. Har hittat en konfa-klänning/avslutningsklänning också! Så nu är det gjort, hehe. Har inte tagit kort på allt jag köpt men jag ska skriva en liten lista på det jag fått. Jag kan ju säga att det tog lite tid att somna för några vissa personer bara låg och skrattade hela tiden.. Pappa och Albin.. x) Hahah! Jag blev nästan förbannad! Fast det var lite kul när man tänker efter, men inte när man är trött. Idag gick vi också en stund på Gekås, och jag köpte lite smågrejer bara, för hade ju köpt typ allt i Söndags. Ja, nu är vi hemma i lilla Vimmerby igen, och Linnéa och jag har på Körslaget i vardagsrummet. Vem hejar ni på? Gabriel eller Andreas?? :) Jag tror jag hejar på Andreas även om Gabriels kör var bra. För han kan ju redan allt, för han är ju typ expert eller hur det var. Men jag vet inte, asso båda är bra.
Nu ska jag kolla lite på tv:n snart och imorgon ska jag hitta på något kul tror jag, haha.

Gekås:
-Långärmad tröja ( Typ grå och vit med amerikanska flaggan och lite på framsidan )
-Stor/kort/svart t-shirt ( svart som det står "New York" på )
-"Mellan-blå" jeans
-Strumpor
-Klänning ( blommig, eller hur man säger, med korsade band på ryggen )
-Vitt Linne
-Svarta+Grå tights
-The Twilight Saga: New Moon ( DVD [Two disc edition] )
-Foundation+Puder
- Ett Kolliegeblock
-Band till håret (Lila)

Asso jag kommer inte ihåg mer nu, men jag är jättenöjd!

Så glad är jag efter två dagar i Ullared! :)


Ego picture! Hahaha!


xoxo


22 April - Långfredagen

Hej där!
Igår var jag i skolan, och det var lite segt, men det gick fort för att det var sista dagen. Så nu har jag PÅSKLOOOOV! :D Haha, var tvungen med en smilis där. Det är så skönt, för att det är så fint väder också!
Jag fick hoppa över dansen igårkväll för jag åkte med pappa till någonstans utanför Virserum till en gammal skola och sjöng. Jag kommer inte ihåg namnet men ändå. Det gick jättebra, och jag kände mig gladare än vanligt för att jag har varit förkyld så länge, och har inte kunnat sjunga på ett tag men nu gick det bra, med hjälp av lite halstabletter. Jag fick ett påskägg fyllt med godis och lite pengar med.
Nu är jag hemma hos Magdalena och vi har satt upp deras studsmatta. Och nu gjorde vi precis om våra headrar till våra bloggar. Vi kände att vi behövde lite nytt inför våren och allt. Vi ska snart gå och hoppa lite på studsmattan, och sen kanske kolla lite på Gilmore Girls.
Puss och kram - skumbanan!


[Bild från 19 April!]
Foto: Magdalena Johansson (www.linneamagdalenajohansson.blogg.se)
På bild: Jag


Den 19 april - And I can't breathe without you, But I have to

Sitter och funderar lite.. lyssnar på musik...solen lyser.
Är såååååå fint väder, så borde inte sitta här och dega. Har några läxor till imorgon, men bara glosor och lite sådant smått. Ska till Magdalena snart oxo! 
Men har tänkt ändra min header lite också snart, för att det är ju inte snö längre! Men måste ju ha lite bilder också för det.
Föressten, är det någon som vet hur man lägger ut exempel videor från youtube på bloggen, så man kan kolla på bloggen och så menar jag? Och vet någon hur man lägger ut filmer som man har gjort själv på bloggen, eller så? :) Skulle vara jättesnällt om någon ville svara på det. Haha.
Nu ska jag gå och äta innan jag drar till Magdalena! Mår alla bra? Hoppas det! <3

Linnéa och jag i gungan på skolan.


Gästgivarhagen!




18 April - Gotta live my life

Hey guys!

Idag, har jag varit i skolan och min hosta har fortsatt över helgen. Det är tråkigt... Men vad gör man? Jag kan inte sjunga och ha roligt! Då hostar man, och dessutom kan jag inte hoppa så mycket på studsmattan, för då blir det bara värre. Haha.
Vi hade hemkunskap, och lagade hamburgare, nice! Men sedan hade vi cirkus två timmars håla fram till lunchen vid 12. För att vår so-lärare och en av våra klassföreståndare var sjuk idag. Så jag och tre kompisar gick hem till mig och kollade på film. Vad ska man hitta på annars, när man inte har nåt och göra liksom. Haha. Nä, men jag kunde tyvärr inte gå på sånglektionen idag heller, och det är surt... Men hoppas det blir bättre till på onsdag, när det är kör. Det är ju så fint väder, men det är inte lätt att få det att bli bättre om man ska vara ute också.. Nu ska jag dricka te med honung och kanske se någon film.. igen. Kommer några bilder från igår när jag, mamma och Linnéa cyklade till Gästgivarhagen och tog lite kort. Myyys!





Kommer fler senare, kanske. Hoppas ni mår bra!



Lördag 16 April

Skönt med helg igen! Jag har inte hunnit vara inne i bloggen på jättelänge, men tänkte skriva lite nu.
Jag har tråkigt nog varit förkyld och snorig hela veckan, och det är inte så kul. Det betyder ingen sånglektion, och ingen kör.. Och det går ju inte bestämma över näsan, alltså när den vill bli frisk heller. Så jag är inte redigt frisk än.. men försöker kurera mig så gott jag kan. Förra lördagen var jag i Lönneberga med konfirmationen och gick vandring och massa sånt. Det var kul, men det var nog därifrån jag blev förkyld, för det blåste jättemycket. Hehe.
Sen har jag bara varit i skolan nu i veckan, och sen i torsdags var det dans, och då var jag med Linda lite innan. Och nu igår, var det en grej på skolan som hette 'Frammisgalan' typ om Vimmerby och massa. Så det var massa politiker där,och sen kom AL-högstadium och innan var gymnasiet där på samma grej. Så sen var det ett disko på kvällen, för dom som varit där, men jag gick inte. Det var inte så många av dom jag brukar va med som skulle gå, så jag och Magdalena var på kvällen, och åt frukt i smält choklad och sen lite mer gott, haha. Vi kollade på Gilmore girls oxo, den femte säsongen var vi på nu. :) <3
Idag ska vi och hämta vår husvagn i Alsarp hos några som bor nedanför 'vårat' hus och så. Det var ett tag sedan jag var där, så det blir kul, även om det bara är en stund. Alsarp är bäst, fast det är finast på sommaren!! :D <3 haha. Sen kanske vi skulle träffa familjen i Målilla, men jag vet inte.
Skulle bara lägga ut några bilder oxo på filmer och sånt.

Denn film kollade jag på här hemma, och den är jättebra och rolig! Rekommenderas att se! :D Även om ni har sett den första och tycker den är bra, så kommer ni inte tycka den här är dåligare, för det är inte så. Enligt mig!


Denna bok har jag velat ha ett litet tag, och nu frågade jag mamma, så vi har skickat efter den! Hihi :D Hoppas den kommer fram bara.


Här kommer några bilder från en film som heter Cirque du Freak: The Vampire's assistant. Det är en film som är baserad på de tre första böckerna med Darren Shan. Jag har bara läst den första boken, och jag har inte sett filmen ännu. Men den är säkert värd att se!







Jag tycker spindeln Madame Octa, ser väldigt stor och läskig ut! :o x) haha



En bra dag! xD

Dagen har varit bra, hahahaha! Ne men, här kommer några bilder :D







Man får bjuda på sig själv ibland tycker vi! ;)

/ Linda & Felicia

RSS 2.0