Sleepover with a dear friend of mine.

Hejhej!
Igår så var jag med Magdalena och vi var på expert och lite. Kom hem därifrån med hela 4 filmer, ett minneskort, och två klistermärkeark till typ scrapbooking o sånt. Hemma kollade vi på film och lite sånt med min syster. På kvällen gick vi hem till Magda och så sov jag över hos henne. Vi såg på en jättebra film som hette Eat Pray Love, tror jag. Det var roligt!
Usch, tiden har gått så fort nu när julen snart är över.. men det är ju nyårsafton kvar med så det är inte rikigt slut än tycker jag.
Nu ska vi nog göra något annat.
Föressten mår alla bra efter stormen Dagmar(?) ? Fattar inte varför dom döper till sådana namn.. men aja ^^
Ha det bäst!-F-

Christmas Eve - Saturday the 24th

Hallojsan alla ute i den vi(t)da världen!
haha, här är det inte mycket vitt på marken i alla fall.. Tyvärr så smälte nästan all snö igår, men jag är lika glad för det för idag är det ju JULAFTON! Dagen jag väntat på i eeeeeeevigheter känns det som. Fast december har faktiskt gått väldigt fort det här året. Julklappar under granen och brevid för det är så många! Nu är det verkligen jul. Kanske lägger ut nån bild på facebook sen. :) I eftermiddag kommer mormor, morfar och Tobias och vi ska fira jul. Äta mat och så ska vi ju få paket.. Vi brukar alltid öppna paketen på kvällen efter Kalle Anka och efter att alla har ätit sig mätta, haha. Låter som den där på tvn som brukar tända ljuset. haha.. Jag är värsta skrattig idag.. men aja, nu ska jag torka mitt hår och sen vet jag inte vad vi ska göra. Hoppas ni får världens bästa julafton!! <3
GOD JUL!!

Här är en lite annorlunda version av Silent Night (Stilla Natt) med den bästa Taylor Swift!


-F-

UNDER RENOVERING

Ja.. rubriken talar för sig själv..
Jag försökte byta till en annan bloggdesign, vilket inte gick så bra såg jag nu. Så om ni klickat er in här, så vet ni varför det ser jättekonstigt ut, om det gör det. Ska försöka rätta till det så fort som möjligt!!! I promise!
Antar att det blir nån tillfällig design medan jag ska försöka hitta en ny!!

I hope you'll get this message I left you

Var hos mormor i helgen och vi bakade kakor och lite till julafton. :) Vet nu att vi ska fira jul hemma i Vimmerby och det är ju skönt. Så slipper vi åka till Hfred eller Alsarp, men gör nog det nästa år i alla fall. Fick hjälpa mormor pynta deras gran också. Jag var inte med hemma, för att jag låg och sov efter lussevakan när mamma och Linnéa pyntade vår gran. Här kommer lite bilder!
p.s/ Funderar på att göra en helt ny blogg och ändra lite stil och inriktning, för att nu skriver jag ju om allt möjligt vilket kanske inte är så kul för er som läser.
Ser det inte redigt gott ut?
-F-

I'll love whatever you become

Det är snart juuuuuuuuuuuuul! :D Kan inte fatta det!! Jag längtar såå till julafton och allting! Har inte så mycket och skriva för tillfället tyvärr. Förlåt för det! Har varit mycket nu med lucia och lussevaka och allting. Imorgon är det sista dagen i skolan innan jullovet. Och det är sååå skönt. Ska se på film med klassen och sen ska jag, Linda och Madde sjunga en låt a capella på julshowen också. Om våra röster håller vill säga.. kan ju säga att många är hostiga och så nu som ni kanske redan vet. Sen ska jag dela julklappar med Magdalena på torsdag oxo! Ska bli väldigt kul, börjar bli en tradition nu. Jag har suttit och lyssnat på lite ny musikstil ikväll till skillnad från vad jag brukar, så här kommer en ny spellista ni kan lyssna på som jag gjorde nyss. Fått inspiration från Vampire diaries programmen och lite sånt! :) This is good stuff man!

http://open.spotify.com/user/felamusic/playlist/2zZyp2rXU4Fp3kUHXTjhu2
-F-

Nothing makes me stronger than your fragile heart

Jag älskar verkligen den här låten. Den har i alla fall världens bästa text som matchar filmen Breaking dawn hur bra som helst!
The twilight saga is forever in my <3.

I've waited a hundred years, But I'd wait a million more for you.
Nothing prepared me for, What the privilege of being yours would do.

If I had only felt the warmth within your touch. If I had only felt how you smile when you blush.
Or how you curl your lip when you concentrate enough. Oh I would've known what I've been living for all along.
What I've been living for.
[ Lyrics from: http://www.lyricsty.com/sleeping-at-last-turning-page-lyrics.html ]
Your love is my turning page, Where only the sweetest words remain.
Every kiss is a cursive line. Every touch is a redefining phrase.
I surrender who I've been for who you are, Nothing makes me stronger than your fragile heart.
If I had only felt how it feels to be yours Oh I would've known what I've been living for
What I've been living for

Though we're tethered to the story we must tell, When I saw you, well I knew we'd tell it well.
With a whisper, we will tame the vicious seas, Like a feather, bringing kingdoms to their knees.

-F-

RSS 2.0