November the 27th

Tjenare! :)

Nu har jag inte skrivit här på flera dagar. Tiden går så fort när man har mycket att göra. Skolan tar ju den mesta av tiden, också på eftermiddagarna. ^^ Igår var Andrea från Målilla och hennes mamma, pappa & bror här och åt mat. Det var mycket trevligt! :) Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, jag har varit med mamma och handlat mat, tittat på filmen "Sherlock Holmes" och lagat mat. Jag gjorde en Engelsk köttfärslåda. Vi gjorde det på slöjden höll jag på att skriva. x) Men jag menar hemkunskapen, haha! Jag har börjat få ont i halsen nu. Och gissa vad? Det blev värre efter jag tog två halstabletter. :o Inte bra, inte bra! Och imorgon ska jag och Emma sjunga i Pelarne bara för att det är första advent, så vi får se hur det går. Imorse läste jag ut Breaking Dawn på engelska. (Så länge vi båda andas.) Den är en av världens bästa böcker! Men jag älskar såklart hela twilight-serien. Nu ska jag bara låna Bree Tanners andra liv och läsa den. För den har jag inte läst än..
Hoppas ni alla mår bra!
xoxo
Felicia Peterson


<3!

November the 21th

Tjosan! I fredags var det höstshow, som jag berättade. Det gick bra, och jag var inte jätte, jätte nervös iallafall. De filmade in allting, så troligtvis lägger dom upp det på youtube snart. Jag har inte kollar än. Men wathever.., jag sov hos Emma till igår. Då åkte vi buss, men massa människor till Växjö. Vi gick på stan i flera timmar, och jag köpte en vit tröja, ett diadem och en mapp, med massa flikar i. Sen gick vi till konserthuset, där vi skulle titta på "Sound of music". Fy, vad bra den var! En av de bästa musikalerna jag nånsin har sett. Haha, så efter det drog vi hem i bussen, och det var mycket roligt. Nu är klockan redan kvart över 11 typ, och jag har redan hunnit vara i Pelarne och träna igenom låtarna jag & Emma ska sjunga på första advent i kyrkan. Om man heter Felicia och bor i Vimmerby, så har man nästan alltid nåt på schemat. Men nu ska jag ta det lugnt. Jag sitter faktiskt och käkar pizza som blev över från igår, när inte jag var hemma, så nu ska jag njuta av den lite, haha. 
Jag vill se Harry Potter och dödsrelikerna! Asso, jag har läst boken, och den var grym! Så nu ska jag titta om man kan se den på datan, hehe. Hoppas ni mår bra!


Gott, eller vad??!


November the 17th

Steg upp i tron om att klockan var tidigare än vanligt, men det var den inte. Skolan var helt OK idag och förut var jag på konfan. Vi såg på en film. -Bruce den allsmäktige.  Den var jättebra även att jag har sett den innan. Nyss åt jag risgrynsgröt och drack varm oboy. Det var gott! :)  Imorgon är det genrepet till höstshowen och jag börjar bli nervös, haha. Men det ska nog gå bra. Vi har kommit på ett bra namn till oss; The Converse Girls . Jag tänkte det eftersom vi alla fyra ska ha converse på oss, haha. Nu ska jag kolla på lite låtar och sen hoppa in i duschen. Alltid är det nåt. Hoppas ni mår bra!

KRAM


November the 16th

Skolan var helt OK idag. Vi fick se en film som hette; Of mice and men. Alltså den boken vi läste förut. Vi hade showmöte och så tränade vi i musiksalen med. Jag var också på hälsokontroll och det gick bra, jag ska bli ungefär 166 cm. Och nu är jag 162, haha. :) Nu drar jag till Magda, det var ett tag sedan nu.
KRAM


November the 10th


Nu är det redan onsdag. Usch, vad dagarna går fort. Här i lilla Vimmerby har det börjat snöa och det är redan jättemörkt om kvällarna. Jag tycker det är lite mysigt faktiskt.. med snön alltså. Jag fick tillbaka min inlämningsuppgift i biologin idag och gissa vad? Jag hade fått VG på den! Jag är glad, fast jag har redan fått typ VG på varje sak jag har gjort i biologin, haha! Men det är väl bra, antar jag. Jag hade matte-prov idag och det gick väl ganska bra, fast ett par uppgifter vet jag att jag hade fel på. Men jag är inte så "stark" i matte, faktum är att jag faktiskt suger, enligt mig. ^^ Ibland är jag bra, men för det mesta tycker jag det är jättetråkigt. På prov är det värst, då är det så jobbigt att tvinga sig att anstränga hjärnan.. Men strunt i det nu, haha.. Jag var på kören förut med Madde och Micka. Vi har ju börjat sjunga massa jullåtar som är jätteroliga. Det gillas! Imorgon har jag matte-prov igen, men det lär nog gå bättre, får vi hoppas. Tjejerna och jag tränade igår i musiksalen. Det var kul.. jag blir lite bättre på att spela varje gång tror jag, haha.
Det gör ingenting om ni skulle skriva lite kommentarer, jag vet ju inte vilka som läser ju. ^^ Hoppas ni mår bra där ute!!



Can't be tamed

Idag började skolan igen. De hade byggt massa nya bänkar längs korridorerna. Haha, gött! Ne, men. Vi har JÄTTEMYCKET läxor och prov denna veckan, som jag är jätteorolig för. Jag ska skriva upp allt sen så ni får se själva. Jag var på sånglektion förut. Det gick ganska bra, vi sjöng en ny låt av Povel Ramel. Den var lite rolig, haha. Nu ska jag sätta mig och titta på Berättelsen om Narnia; Prins Caspian. Jag har redan sett den på bio typ tre gånger, men det var nåt år sedan, och jag kommer typ inte ihåg så mycket längre..tro det eller ej. Igår var jag, Linnéa och Magdalena hos en som heter Magda, som jobbar på pappas jobb. Hon är typ från Afrika eller något så hon gjorde flätor på oss. Men hon gjorde bara typ i luggen på ena sidan på mig och Magdalena. För jag ville se hur det såg ut. Men på Linnis så gjorde hon flätor i hela håret. Så nu är hon så fin, så fin. ^^ Jao, ni får ha det så bra, så skriver jag imorgon igen. KRAM <3

Tisdag: Showmöte 10.45 och PLUGGA!!!

Onsdag: Matte-prov, Tyska-glosor och Kör 15.00 (PLUGGA!)

Torsdag: Matte-prov och Streetdance 19.00 (PLUGGA!)

Fredag: SO-prov, Engelska-läxa

Sedan ska vi skriva i och lämna in två lappar denna vecka; en till skolsyster om hälsobesöket, och en om praoen som vi ska få av våran "arbetsledare" eller vad man säger.
Shit, vilken vecka det kommer bli.. men jag ska kämpa som en envis åsna! Haha!!


Bada

Idag drar jag med Louise, Marika, Jenny och Micka till Hultsfred och badar. Kommer bli kul! Tar buss dit, och tåg hem, hehe. Dagen kan nog inte bli bättre. :)


Bom, bom, bom

Hejsan hoppsan allihopa! Idag har jag varit med Louise. Det var kul, för vi har inte träffats på jäättelänge. Hehe, så mycket skratt och skoj blev det! Min lillasyster var med Andrea, en tjej som var med på tävligen i Mönsterås. De var på ALV, och hennes föräldrar kom hem till oss efteråt och pratade lite. Mycket trevligt! Jag har tänkt på en sak... det blir mörkt så tidigt nu för tiden. Det är tråkigt, för allt blir så mörkt, haha! Nä, jag ska inte snacka så mycket strunt idag. Imorgon blir det nog eventuellt att bada med några kompisar i H-fred. Vi tänkte hitta på något nu på lovet innan skolan börjar. Jag är inte pepp på att börja skolan igen. Vi har två prov nästa vecka, tre dagar i rad. -.- Usch!!! Aja, ni får ha det så bra! Puss på er!


LOUISE 14 år!!!


Idag fyller Louise Mjösberg fjortis, haha! Hoppas min lilla gumma får en bra dag, med måååånga presenter!
Puss på dá! ;D

"Vänskap är det finaste som finns,
Vänskap är vad vi från barndomen minns.

En riktig vän vill vi alla ha,
En äkta vän är att föredra.

Någon som man kan lita på,
Någon som en kan förstå.

Finnas där när det känns svårt,
Finnas där när livet känns hårt.

En riktig vän är du för mig,
Hoppas att jag är en för dig."

Love you! <3


Shit, vad längesen jag skrev!

Tiden har ju bara sprungit iväg!! I Söndags åkte jag på konfirmations-läger. Vi var på ett ställe som hette Tallnäs. Tyckte det var lite läskigt där.. såg typ ut som ett ålderdomshem. Men jag kunde sova sen, som tur var. Det var kul alla dagarna, och jag var med Marika, Sanne och Karin. Hur mycket kan man skratta på en dag egentligen? Hehe, tisdagen när jag kom hem så skulle jag och Magdalena hjälpa till nere på Ronja, och stå i garderoben. Det gick jättebra, och dessutom fick vi titta på teatern gratis! Det var massa svenska kändisar som spelade, ex. Lasse Brandeby, Linus Wahlgren, Johannes -nånting,  Regina Lund, Tintin Andersson , eller vad hon heter, men jag kände igen dom flesta. Det var väldigt coolt, och kul! Igår så var jag med Magdalena och vi var på stan och jag hittade lite småsaker. På kvällen tittade vi på en film som heter; Remember me. Och den var jättebra, fast typ en av världens sorgligaste filmer.. Jag sov hos Magda sen. Idag vaknade jag av att jag hade drömt en mardröm, och den var så hemsk, så det började rinna tårar ur ögonen på mig. Men sedan försvann dom, hehe. Jag följde med dom till Linköping, där vi shoppade massa, och det var mycket trevligt! Så nu är jag hemma och tar det lugnt. Jag ska leta upp lite låtar och spela lite gitarr. Men hoppas ni mår bra, nu när det är HÖSTLOV! :D Haha. Här kommer lite bilder!!

Här är de två tröjor jag köpte i Linköping! En "tjockis"-tröja och en t-shirt som det står "Look how they shine for you" på...


Det här är en ny sångpärm som jag behövde, en sminkborste, ett nytt puder och jul-inslagnings-papper. Haha, från Linköping det med.


Detta köpte jag här i Vimmerby igår. Ett rosa-glittrigt nagellack, ett läppglans (som jag fick av Magda, för hon tyckte det luktade äckligt. xd), ett svart nagellack, och ett typ beiget.



RSS 2.0