Lite stressigt

Idag är det Onsdag och skoldagen var lite seg. Vi hade många olika lektioner och Idrott på förmiddagen. Jag slår vad om att jag kommer bli förkyld nu. Vilket jag verkligen inte vill bli. Efter skolan så cyklade jag, Madde och Micka ner till kören. Vi var många som var där idag, så det var kul. Våran lärare är superbra! Jag går ju hos henne på sånglektionen också med Viccan. Jao, jag har varit hos Magda också, och det var jättekul, vi bakade och såg på Idol lite. På fredag har vi typ två prov med. Usch, det kallar jag stressigt.. och så ska jag på dansen imorgon också.. Jag kommer säkert kugga ut mig på varenda prov. Det är jättejobbigt att ha två prov på en och samma vecka. Jag kommer ju inte ihåg allt man ska kunna liksom. Men jag får göra det bästa av saken och försöka tänka positivt. xd Igår var jag på utvecklingsamtal. Det gick bra, och vi skrev upp nya mål och sådant i min IUP. Nä, nu måste jag verkligen sova, men ha det så bra!!!


We are all the winners

Hellujsan! :)
Idag är det Måndag och jag har varit i skolan. Marika fyllde fjortis idag. Hehe, 14 i alla fall! <3 Just nu sitter jag här vid köksbordet och äter lite mat. Mamma kollar i en tidning. Senare ska jag på min sånglektion. Vi har SO-prov på fredag och det gillas verkligen inte... Vi har tyska till onsdag & fredag och engelska likadant, fast engelskan till onsdagen har jag redan gjort så jag har inte så mycket kvar att göra på den delen. Just det, imorgon ska jag på utvecklingssamtal. Undrar hur det kommer gå.. Men vi får se, ha en fortsatt bra dag!
Så jag inte glömmer det, här kommer bilderna på det jag köpte i Linköping i Lördags!




Jag hade lite tråkigt i bilen, så... x)



I'm dreaming of you

Hallojsan!

Idag är det Lördag. Jag, mamma, pappa, Abbe & Linnis åkte till Linköping idag och shoppade lite. Det var jättekul, och vi kollade i många affärer. Men innan vi åkte in i stan så åt vi på McDonalds. Sen åkte vi då in till stan.., jag köpte en tröja på Indiska, och ett par vinterskor på Din sko. Jag är jättenöjd med allt! Jo, justdet.. Vi var också inne på Skivlagret i stan, och där köpte pappa & jag en singel av Björn Skifs & Agnes. Ni vet den där låten som de sjöng på kronprinsessan och Daniels bröllop. Den är verkligen jättefin, den låten.. Det var så mycket Cd:s, Dvd:er, och spel inne i den affären så det var inte klokt. Men jag gillade det. :) Hehe, vi kollade inne på Bion lite också, och det var jättehäftigt, men vi passade bara på att gå på toan där. Haha, när vi hade varit på stan så åkte vi till Ikea och kollade lite. Jag köpte inget där, men det var kul & titta. Mamma & pappa hittade lite småsaker. Ojsan, vad långt inlägg det har blivit! xD Det märkte jag nu, men ni får överleva. När vi åkte till L-köping så satt jag med min dator i knät och kollade på The Karate Kid. Den är en av de bästa filmerna enligt mig!! Hihi, imorgon måste jag gå till kyrkan. -.- Jag ska ju konfirmera mig, så då måste man ha gått i kyrkan 20 gånger. :o  Men jag ska gå med Marika, så det blir nog kul ändå. Hoppas ni mår bra, så skriver jag kanske imorgon också! Jag lägger nog ut lite bilder på det jag köpt idag, imorgon istället.


I keep dancing on my own

Hellu!
Torsdag idag då, och vi hade bara lektioner fram till 12 och sen lunch. Efter det skulle hela högstadiet gå till VOK. För idag var det skoljoggen. Vi springer eller går varje år den rundan för att samla in pengar till Barncancerfonden. Och det är ju bra i för sig! Efter joggen så gick jag, Linda & Micka till musiksalen och tränade på låten vi ska spela och sjunga på höstshowen. Madde ska vara med också, men hon skuller ner till stan just idag. Nu har jag ätit lite mellis, och sitter här med huvudvärk. -.- Det är solens fel, för man gick och spände sig så mycket i huvudet idag när vi gick joggen. Aja, nu ska jag fixa mig lite, för det är dans ikväll, vid klockan 19.00. Ha en bra dag! :)


Hos Magdalena! :)

Godkväll allihopa!

Idag fick jag gå upp tidigt igen, eftersom skolan väntade. Det var skiitjobbigt att gå upp så tidigt. -.- Men jaja, skolan var ganska okej. Idrotten var faktiskt kul, men vi hade ju typ fritt. Efter skolan cyklade jag och Marika ner till tempo, för hon skulle köpa lite mat, och sen drog vi till konfan. Vi skulle måla av tre saker innuti kyrkan och lite sånt, sen pratade dom om hur man dukade till nattvarden. Efter det cyklade jag hem, och tog sällskap med Sanne. När jag kom hem så röjde jag lite i mitt rum och bytte påslakan och hängde upp en gardin. Nu har jag gått till Magdalena, och vi ska se på Idol snart. Vi har bakat Dajm som vi kanske mumsar lite på sedan. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll, så skriver jag snart igen!


Studiedag - Tisdag

Hejsan! :)

Klockan är ju inte allt för mycket än, och jag trodde jag skulle kunna sova mycket längre, men jag vaknade typ tjugo över 8 imorse ändå. Det är väl en vana att gå upp tidigt mitt i veckan antar jag. Jag läste lite innan jag gick upp och sen gjorde jag rostade mackor. Nu sitter jag framför tv:n med datan i knät. Jag vet inte redigt vad jag ska göra idag, vi får se. Jag är fortfarande trött.. -.- Mamma & pappa jobar idag, och Linnéa är på fritids. Kanske skriver ikväll igen. Men ni får ha en bra dag så skriver jag snart igen!


Tell me something I don't know

Tjosan!
Som ni kanske har sett, skrev jag ju ett litet inlägg i förmiddags när vi hade håla. Just nu sitter jag i tv-soffan framför tv:n, hehe. Jag håller på att skicka en film till min kompis just nu. Imorgon är det Tisdag och vi har studiedag, så då ska jag sova läänge, länge. Skitskönt kommer det bli! Jag vet inte redigt vad jag ska göra imorgon, kanske vara med nån kompis. Idag har jag varit på sånglektion också, det gick bra. Nu ska jag nog se en film om jag orkar, Dear John heter den och är en superbra film. Ha det så bra så skriver jag snart igen!
X F

Everybody need somebody

Tjenare :)
Klockan är typ tjugo över 9. Vi hade ingen hemkunskap så vi fick håla till fem i 11! Yippie! Haha, nu sitter jag, Marika, Linda och Rebecca här i min källare och kollar på film. Tiden går faktiskt snabbare när man ser på film. Det tycker iallfall jag. Vi ser på Förtrollad. ^^ Jag har ju redan sett den, men den är lite kul! Hehe, idag sluatar jag typ fem i halv 3. Sen klockan 17.00 så ska jag på min sånglektion. Ni får ha en bra dag, så skriver jag snart igen!
X F

A place where you belong

Heej, allihopa!
Idag är det Söndag, den mest långsamma dagen på hela veckan. Idag har jag inte gjort allt för mycket. Jag sov länge imorse, och så har jag läst. Förut hjälpte jag pappa lite på hans jobb också. Jag kommer inte på något att skriva.. Just nu sitter jag i källaren med min bror Daniel. Nu ska jag börja se på en film. The last song heter den. Ni har säkert hört talas om den. Den är hur bra som helst, och det är Miley Cyrus som spelar huvudrollen. jag har sett den hos Magdalena också. Ni får ha det så bra så hörs vi imorgon!
Puss!

It's another Cinderella story

Hej igen!
Nu är det kväll och efter att jag kommit hem från Magda så fick jag ett litet ryck och möblerade i källaren. Det blev redigt bra tycker jag. Haha, sedan städade jag mitt sminkbord och lite sådant. Jag satte upp mina örhängen på en anslagstavla. Väldigt bra tips till alla! Då ser man vilka örhängen man har och kanske använder dom mer. Iallfall för mig är det bra, för jag är inte bra på att komma ihåg att sätta i örhängena. Hehe, just nu sitter jag i källaren med med min syster Linnéa och Magdalena som kom för ett litet tag sedan. Vi ser på "Another Cinderella Story". En av mina favoritfilmer faktiskt. Imorgon är det söndag. Då får vi se vad jag hittar på. Jag får se! Skriver snart igen imorgon!
Pusshej!
En bild som Magdalena tog idag på förmiddagen på mig!
Foto: Magdalena Johansson
Redigerat av: Felicia Peterson ( jag )
Detta är filmen vi ser på just nu!

This is the day after yesterday

Tjena mors!

Inatt sov jag hos Magdalena. Igår skulle vi gått ut och Magda skulle ha fotat mig. Men så blev det inte, för precis när vi klev ut ur dörren, så började det spöregna.. Så det blev inget mer med det. Sen satt vi vid datorn och så kollade vi på Idol. Mitt favoritprogram just nu! Efter det så kollade vi på en film (Mr. Bean) och gjorde massa i varandras hår. Sen gick vi och lade oss. Idag vaknade man och Magda var redan vaken. Är ni sådana att ni måste gå på toa minst en gång varje natt? Magda är lite sån, men jag går aldrig på toa på nätterna. Jag tänker inte på det, jag sover för det mesta hela nätterna. Alla är ju olika liksom. Hehe, så jaa, just nu sitter jag hemma hos Magdalena och klockan är ungefär 10.05. Jag vet inte vad jag ska göra idag. Men jag är nog med Magda ett tag till iallfall. I skolan igår, fick man välja prao-plats om man ville. Och jag har ju redan frågat om jag får vara på pappas jobb, Hotell Ronja. Man fick bara vara en prao-elev där, men jag hann säga till våran klassföreståndare i tid, så jag fick platsen! Haha! Sjukt gött att typ inte behöva stressa upp till någonting idag. Veckan har rent ut sagt varit dryg och ganska jobbig. Men jag klarar mig! Jag skriver probably lite ikväll också. Ha en underbar dag!
xoxo
Felan

Bild från Öland i somras!

Somewhere over the rainbow

Tjenare!

Idag vaknade jag och var helt slut. Har börjat få ont i halsen och har varit seg hela dan. Men det har gått ganska bra. Förut var jag på dansen och Magdalena följde med mig och tittade.

Puss!

Freaking, freaking nose!

Hallå där! (:
Idag har jag varit i skolan och det var lite segt. Jag har börjat bli förkyld och det gillas verkligen inte!! Jag hatar det! Man kan inte sjunga, och så är det jobbigt i skolan på lektionerna. Så nu håller jag på att kurera mig lite, så jag inte får ont i halsen. Förut var jag på kören och Maddes och min kompis var med och hon kanske ska börja i kören. Ikväll ska jag se på Idol och bara ta det lugnt. Jag har inte så många läxor till fredag. Bara Engelska, Biologi  och hemkunsakp till på måndag. Nä, nu ska jag gå och göra nåt varmt och dricka. Ni får ha det så bra!
Kram!
Här är en bild på mig, jag måste ju trots allt bjuda på mig lite. De här tog jag med min webcam förut. Haha!

like i did before the storm

Morsning korsning!

Idag hade vi som vanligt "info" på morgonen, i vårat hemklassrum. Vi tittade på nyheterna. Sen hade vi Matte, där gjorde vi en diagnos, och så hade vi lite andra ämnen. Klockan 11, gick jag och mina tre vänner på Höstshowsmötet för 2010. Det var kul, vi kollade på en film från showen 2007. Så vi ska vara med på showen detta år.
Hehe, vi hade musik på eftermiddagen och då fick vi gå in i ett annat rum och träna på låten vi ska spela och sjunga. Det var jättekul, vi sjöng också hela klassen tillsammans några låtar. På Idrotten orienterade vi, och jag var med Linda. Vi kom tillbaka på andra plats eller vad man säger, så vi var redigt stolta! Jag har inte precis den bästa konditionen, så för mig var det jätteskönt att för en gångs skull komma tillbaka hyffsat tidigt.
Efter skolan åt jag lite, och cyklade sen till Magdalena. Vi var inte där så jättelänge, men Magda hjälpte mig med mina läxor och sedan gick vi lite till stan och sen hem till mig. Nu sitter vi i soffan med min lillasyster och tittar på TV. Så jag passar på att skriva ett inlägg nu. Jag märker att det har blivit ett väldigt långt inlägg idag, men det är väl bara kul ibland. Inte för att det är så många som läser min blogg, men iallafall. 
Ikväll blir det Idol på TV:n och det ska jag verkligen kolla på! Hehe, jag skriver snart igen! 
Hejdå! :)


I gotta go my own way

Hellu! :D
Sitter här och lyssnar på glad musik och chattar med lite kompisar. Hehe, idag är det Måndag igen och vi hade HK på morgonen. (Hemkunskap) Vi gjorde fransk omelett och skinkstuvning. Det var faktiskt redigt gott! Marika och jag är ju bästa teamet där så.. nedå, haha! ;) Imorgon har vi idrott också, sista lektionen, men ändå det är tråkigt. I skolan är det tråkigt, men när man springer själv och utmanar sig så är det mycket roligare eller ialfall lättare. Det är höstshows-möte imorgon också, så det ska jag och tre kompisar till gå på. Vi ska sjunga och en av oss ska spela gitarr. Det kommer bli grymt kul! Nu måste jag leta efter ett viktigt papper, så jag skriver snart igen!
xoxo
Felicia

when i look at you

Hallå, allihopa!
Idag är det Söndag och sista dagen på den här veckan. Inatt sov jag hos Magdalena. Vi var ju i Västervik igår och Magda var med. Sen på kvällen blev det lite sent så jag sov över hos Magda. :D Det var roligt! Men det var därför jag inte kunde skriva i bloggen igårkväll. Men vi såg också på "The last song", och fy vad den var bra! Helt grym asso! <3 Den rekommenderar jag er att se! Idag var jag med Linda på eftermiddagen, och det var trevligt! Hehe, nu har mormor, morfar och Tobbe varit här och fikat. Så nu har dom åkt hem. Nu skriver jag lite med några kompisar på msn, & lyssnar på musik. Ikväll ska jag se på Mamma Mia, med familjen. Jag har sett den jättemånga gånger redan, men jag tröttnar aldrig på den! I love it! <3 Blir inte långt inlägg nu för jag har lite fullt upp. Imorgon är det en ny vecka med nya dagar, och det är skola med så jag måste fixa lite till imorgon. Hoppas ni alla mår bra!
xoxo
Felicia

Heaven is a place on earth

Hallå allihopa där ute!
Jag gick upp för ett tag sedan och år lite flingor. Jag läste lite med innan också. Jag hade lite tråkigt så jag tänkte att jag skriver ett litet inlägg här. Idag ska vi åka till Västervik, och jag tänkte fråga Magda om hon ville följa med för vi skulle vara idag egentligen på eftermiddagen. Hehe, vi får se! Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska börja ta på mig lite kläder snart. Ute är vädret lite mulet och ingen sol. Har inte så mycket att skriva just nu. Men troligtvis så kommer jag skriva lite ikväll också. Ha det så bra!
xoxo
Felicia

Foto: Magdalena Johansson


Shopping, yeah!

När jag och Magda var på stan igår och kollade, köpte jag de här två skorna, för presentkortet jag fick när jag fyllde år. (Gympa-skor, och ett par Uggs) Jag är jättenöjd! Jag köpte också ett skissblock för det hade jag inget. :)



Everybody has a soul

Hejsan på er!
Idag är det Fredag, och i skolan hade vi ingen lektion på morgonen till kl. 09.25 ungefär, om jag kommer ihåg rätt. Så jag, och mina vänner, Linda, Stina, Rebecca gick hem till mig och tittade på en film. Sen ringde det på dörren och det var Marika och Louise. Så då kollade vi allihopa på filmen. Sedan gick vi tillbaka till skolan och då hade vi tyska. Jag gillar inte det ämnet så mycket, men det är OK ibland. Efter det hade vi engelska och det var kul. Hehe, efter engelskan gick vi och åt lunch. Som är i cafeterian för tillfället. Vi åt kålpudding, potatis och sås. Det var faktiskt inte äckligt. Det jag förväntade mig var inte i närheten. Så det var ganska gott. Våran sista lektion var SO. Vi skulle sitta i en ring med våra grupper i klassen och redovisa om hur våra demokrati-länder som vi fick hitta på själva, tyckte och tänkte om saker och ting. Nu tittar jag på "Smallville" och Magdalena kom nyss. Så sen ska vi nog gå ner på stan och titta lite. Men jag skriver snart igen. Jag ska börja försöka skriva varje kväll i bloggen.
Ha det så bra!
xoxo
Felicia

I wanna be an american idiot

Tjosan!
Idag är det Torsdag och skolan var ganska dryg idag. Vi hade två lektioner inställda, så det blev lite segt. Förut var Magdalena här ett tag och vi gjorde inte så mycket, men kul hade vi. För vi har ju inte träffats sen helgen. <3 Nu ikväll var jag på streetdancen med Linda och våran grupp är så bra! Vi är totalnöjda, hehe. Nu sitter jag och ska göra det sista med läxorna. Jag är precis i sista stund, like ever.. Nejdå, men just idag blev det så. Så jag måste tyvärr fortsätta med läxorna nu. Men jag lovar att skriva snart! Puss!
xoxo
Felicia Peterson

life's a dance

Tjenamors!
Idag är det Onsdag och jag gick upp som vanligt vid klockan 07.00. Jag vaknade lite tidigare så jag låg och läste lite också. Sen kom mamma in och väckte mig när hon hade tvättat håret. Sen fixade jag mig och åt sen kom Louise, och vi gick till skolan. På idrotten sprang vi 3,6:an. Vi trodde det skulle bli bättre tid på hur snabbt vi sprang än förra veckan, men det blev bara två minuter bättre. Och det fattar inte jag! Vi sprang faktiskt väldigt mycket mer än förra veckan, men jaja.. Förut såg jag, mamma och Linnéa på Idol. Det är superbra! Jag har redan hittat två stycken favoriter. Hehe, jag är såå trött.. jag ska snart lägga fram lite kläder till imorgon. Jag är inte pepp för imorgon.. Vi har typ bara massa grundämnen, och teknik och LEVA. På kvällen blir det dans, jag går på streetdance, om ni inte redan visste det. Men nu måste jag snart sova. Puss på er!
xoxo
Fela


Shit, vilken bild! x'd Men jaja, love you guys <3

think of me, forget me not

Hej igen!
Nu har jag ändrat min blogg lite grann. Idag har jag varit i skolan och det var helt OK. Till lunch fick vi fisk och potatis. Det är inte den mest omtyckta maträtten i skolan enligt vissa. Men konstigt nog äter jag det mesta i skolan och jag kan inte komma på att jag tyckt något varit riktigt äckligt. Sedan hade vi Musik och Idrott. Det var ganska kul! Just nu sitter jag i vardagsrummet i en fåtölj och tittar på Idol. Har redan hittat en favorit! Haha, det var en tjej, jag kommer inte ihåg vad hon hette men hon gick vidare och var superbra! Nu måste jag fortsätta titta på programmet. Senare måste jag kolla på mina läxor en gång till. Sen ska jag nog sova. Men ni får ha det så bra! Jag lovar att skriva snart, puss!
xoxo
Felicia Peterson

It is complicated

Hallå, där!
Jag ville bara säga att jag håller på att ändra på min blogg. Typ, bakgrund och min header. Hehe, jag vet inte när det är färdigt!
kram

5 sep. Söndag

Hi there!
Fy, klockan är 21.55 och jag är supertrött. Jag har varit på konfa-gudstjänst, eller vad man säger. Vi har typ träffat gruppen vi skulle gå i. Det kommer nog bli bra. Hehe, imorgon är det skola igen och en ny vecka, och jag är konstigt nog ganska pepp på det. Nu är det bara kläderna kvar jag måste ha klart för mig. Tro mig, jag får jämt panik på morgonen annars. Nu sitter jag i sängen och skriver i min almenacka och bara längtar efter att få krypa ner i sängen. Snart somnar jag väl över datorn eller nåt. Men jag lovar att skriva snart igen. Så ha det så bra tills dess! Puss och kram allihopa!
xoxo
Felicia

Den tredje september 2010

Hello everybody!

Egenteligen är det den 4 september idag, men jag kunde ju inte skriva igår, när jag hade främmat här. Hehe, jag är såå himla nöjd! Jag fick massa smågrejer och sådant, för just nu sitter jag och skriver från min nya lilla laptop som jag fick igår!! Gud vad glad jag är!! Gissa om jag blev häpen på morgonen när jag öppnade paketet! Jag ska försöka komma ihåg alla saker som jag har fått.

-Tre gratulationskort (Från mormor, morfar & Tobbe, Magdalena och ett från Karl-Inge, men hans är inte med på kortet.)
-En bärbar dator
-Ett presentkort på 500:- på Downstairs
-En parfym (Som luktar jättegott!)
-Strumpor
-En fin skål och godisnappar
-Ett halsband
-En krukväxt
-Snygga örhängen
-Andra boken i Twilight (När jag hör din röst)
-En liten almenacka

Jag tror det var allt, hehe! Här kommer lite bilder på typ alla saker.









xoxo
Felicia

Den första September

Hallihallå! (:

Skolveckan har varit ganska dryg men skapligt OK. Vi tog skolfoto igår. Det blev nog rätt så bra. ^^ Haha, vi får se.. Veckan är inte slut än, nejdå, det är bara Onsdag. Idag slutade jag fem i halv 3. Sen gick jag med Madde till kören. Vi har börjat i ungdomskören nu. Det var ganska kul! De flesta är ju lite äldre, men man presterar bättre och fjantar sig inte som man gjorde innan med de små, i den "lilla" kören. Efter det så cyklade jag hem och fick ett litet ryck, så jag började baka kakor och en sockerkaka till mitt kalas på Fredag. När jag fyller 14 ÅR! :D Hehe, längtar skapligt mycket alltså! Imorgon är det Torsdag och då är det första gången på dansen. Vi får se hur det går. Imorgon slutar jag ganska sent, fem i fyra. -.- På morgonen har vi "leva". Vi ska typ dansa. Och jag vet inte om man ska ha med speciella skor eller nåt. Asso ingen i min klass är inne på msn.. Får väl fråga Louise imorgon. Nu är klockan ganska mycket och jag ska torka håret och lägga fram kläder till imorgon. Så ni får ha det så bra så ska jag försöka att inte glömma bort att skriva här i bloggen. Jag är fortfarande ganska dålig på det. Men jag skriver snart igen!
xoxo

RSS 2.0