Tjabba, tjena, hallå!

Idag är det torsdag och jag var på praoen igen. Igårkväll var det ju modevisningen och det gick bra, jag fick hjälpa till mer än jag trodde, men det var kul. Så idag röjde vi undan allt i mässhallen och byggde om scenen, till på tisdag då den stora teatern ska vara där. Jag har också fått hänga iordning alla galgar som ska användas i garderoben då. Förut var jag på dansen med Linda och det var jättekul, för jag har inte träffat en enda kompis på hela veckan. Jag känner mig faktiskt lite för avlägsen från vardagen eller hur man säger. Det känns inte likadant som när man går i skolan och har allt i huvudet. Jag höll till och med på att glömma dansen, fast jag kom på att det var dans i dag, på förmiddagen. Nu ska jag gå och äta nåt för jag är hungrig! Ha det så bra allihopa!


Kort inlägg...

Är väldigt trött just nu.. Vill bara krypa ner i sängen. Andra dagen på praoen har nu gått och jag är utmattad. Nä, men man blir lite tröttare än vanligt efter så hetsiga jobbdagar. Har till och med lite huvudvärk. Magda var här förut ett tag, och det var trevligt!

Haha, men nu ska jag läsa lite så jag kan somna gott sen. Godnatt, världen!


Söndag med Magda

Hallojsan allihopa!

Idag vaknade jag av att min lillasyster spelade nån musik på familjens dator. Hehe, men sedan läste jag ett tag och när jag klev upp åt jag frukost. På förmiddagen gjorde jag inte så mycket och efter lunch gick jag till Magdalena. Vädret har varit regnigt idag också. Kan inte komma på när det inte har varit det denna veckan.. Eller jo, det har ju snöat lite med. Hos Magda tog vi kort på vatten. Det gick inte jättebra men det är kul att pröva lite nytt. ;) Nyss var vi nere på stan och käkade kebab-tallrik. (Y) Det är typ, asgott! När vi gick hem så blev vi skiträdda! Det var typ en kille i en bil som körde as sakta och stannade. Vi gick en genväg förbi AL-skolan. Sedan ringde vi till Albin, min bror. Men han fattade ingenting! Men sedan gick vi lite skraja hemmåt och kom som tur är hem oskadda. Haha, nu sitter vi i mitt trygga rum och bloggar. Imorgon bär det av till pappas jobb på prao. Det blir nog kul. Hoppas ni har haft en trevlig söndag, för det har jag haft!


*GÄSP*

Halli hallå, allihopa små!
Inatt sov jag hos Magdalena och vi kollade på film. Det var kul. Sedan var vi tvugna att gå upp lite tidigare bara för att jag skulle till Alsarp med min bror Albin. Vi rensade massa gamla saker med mormor, morfar och Göran; mormors bror. Sedan körde de skräpet till soptippen, medans mormor och jag lagade mat. När Abbe och jag skulle hem så fick vi lite pengar för att vi hjälpte till. Jag fick en hundralapp, hehe! Förut skjutsade vi Albin till pumpen i Södra Vi. Inte för jag vet vad de gör, men festar troligtvis. Han är ju 18 år nu så han får ju göra lite vad han vill & det är lite läskigt, haha. Klockan är typ tjugo i 12 nu och jag är jättetrött. Sedan måste mamma och jag åka och hämta Albin med så det blir att lägga sig sent.. Jag skulle hellre vilja lägga mig nu under mitt varma täcke och bara sova.. Men aja, som ni ser så har jag ändrat min design idag. Är ganska nöjd! Nästa vecka är det prao och veckan där på, HÖSTLOV! Gött!
Men ha en bra helg så länge så skriver jag snart...


Det kallas..hmm..stressad, tror jag!

Efter skolan idag så tränade vi i musiksalen, tyvärr kunde inte Mickaela vara med.
Men vi gjorde det ändå. Vi hann träna lite längre, för att vi slapp tekniken, för våran
lärare var sjuk. Hehe, så nu är jag hemma på Tallgatan igen och har käkat lite.
Idag lämnade vi in min, Marikas och Louise inlämningsuppgift till NO:n. Skönt att det är klart.
Jag känner mig jättestressad, för till imorgon har vi typ 3 läxor!! Vi har SO, Engelska, och
så har vi ett Svenska-prov imorgon på första lektionen! :o
Så därför måste jag göra dem läxorna till imorgon, snart. Om ca. 1 timme så ska jag på dans också.
STRESSIGT!
Nu måste jag sätta mig och skriva läxorna. Men ha det så bra så skriver jag snart igen!



Gissa vad som faller från himlen...

Förlåt, förlåt, förlåt! För att jag inte skrivit på ett tag.
Inte för att det är typ nån som läser i min blogg. Men aja..
I måndags var jag på sånglektion, och Victoria kunde inte komma, så jag
fick sjunga själv med Karin, vilket var ett tag sedan.
Igår var jag med Magdalena och vi käkade en kebab tallrik som jag förbrännde
idag på idrotten. Det var tur att vi hade konditionsträning, haha!
Idag var det en lite seg dag i skolan, men jag hann med mycket. Sedan cyklade
jag och Marika ner till konfan. Vi hade kul, och bakade chokladbollar och snackade.
Vi fick reda på att på lägret vi ska till nästa helg, ska vi bland annat till Boda Borg!
Jag har aldrig varit där så det blir skitkul! När jag sen kom hem så åt jag och då när
vi satt där fick jag se pappa spärra upp ögonen. Och när jag sedan tittade ut, så såg
jag i skenet av lyckstolpen att det kom små snöflingor, blandat med lite regn.
Kan man tänka sig? Snö, i Oktober. Jag tycker det är föör tidigt. ^^ Men då iallafall
 ringde jag Magda & berättade och hon blev inte glad. Hehe, men sen drog jag till
henne och vi pluggade massor, så nu är de flesta läxor till Fredag påbörjade.
Nu har jag duschat, och ska snart hoppa i säng. För imorgon väntar en ännu stressigare dag.
Torsdag... Skola till ca. 16.00, läxor, dans 19.00, lite mer läxor, och sen sova. Fy! -.-
Haha, nu ska jag torka mitt hår och sedan hoppa i säng och läsa lite, sov gott!


California gurls '

Igår var det lördag och jag skulle till Frödinge för Marika och Jenny skulle ha en liten fest för att dom fyllde år för ett tag sedan. Vi var i ett hus som kallas "Röda villan". Det var jag, Louise, Mikaela, Marika, Jenny och Bea. Vi käkade pizza och var ute en sväng, och hade allmänt kul! Vi somnade typ omkring 2-3 nånting. Vi såg på en film oxo.. Idag åkte vi hem på dan och nu är jag hemma och är jätteseg. Man blir nog det efter att man varit uppe så länge. Imorgon blir det att gå upp tidigt till skolan igen. Tråkigt.. för vi ska till kyrkogården imorgon och så har vi svenska-prov på fredag. Fast det kan jag typ redan. Men värsta drygt ändå. Nu ska jag och min mage som värker gå och ta lite förkylningsmedicin så jag inte blir sjuk. Bilder från igårkväll kommer nog ikväll på bloggen. Hoppas ni mår bra så skriver jag snart igen!

Puss!


Jullåtar.. redan ^^

Hallojsan hela världen!

Det var visst nån dag sen jag skrev.. Men iallafall idag är det Torsdag och jag har varit i skolan. Det var ganska OK. Marika var sjuk, och vi hade LEVA på morgonen. Nu börjar den där buggen sätta sig i skallen, hehe! Efter skolan skulle vi ha tränat i musiksalen, men våran musiklärare kom tydligen inte. Så det blev inte nåt tränand för oss. ^^ Men, men, sen åkte jag hem och sen var jag på dansen med Linda. Och nu sitter jag här i mitt rum med min bror Albin och chillar. (Y) Vi lyssnar på lite julllåtar, haha, för nu längtar vi redan till jul. Nu ska jag skriva lite läxor. Har bara en liten och det är inte mycket. Ha det så bra, och sov gott!

Sång, & laalalaa!

Tjosan, inatt åkte mamma och jag hit och för att både skjutsa och hämta två brorsor som var ute. Albin var på pumpen, en slags pub fast med dansgolv och massa sånt i Södra Vi. Danne var i Hultsfred och lyssnade på lite band med en kompis. Så mamma och jag kom inte i säng förräns vid två inatt typ.. Idag skulle man upp ganska tidigt bara för att jag skulle till kyrkan i Pelarne med Emma och sjunga. Men det gick bra, och jag fick två stycken pluppar till min konfirmation. Efter det, var jag med Emma hemma hos henne i Kanbbarp. Vi var med deras två hundar. Bella, och Tello. Tello är Bellas valp och kanske skulle säljas.. Men hon fick jättemånga valpar i somras, så Tello var bara en av dom som de hade kvar lite längre. Han är urgullig!! Jao, imorgon är det skola, och jag har prov i Hemkunskap. Hoppas det går bra, för jag har tyvärr inte tränat jättemycket.. Vi får se, men ha det så bra!!

Matt som i matta, eller matt som i trött?

Haha, nedå, jag är inte så trött. Jag är bara lite matt i benen. Det var marknad på torget idag och då följde jag med mamma, Linnéa (syster), Kicki och Almina (Linnéas kompis och mamma) dit. Jag köpte ett armband, som är på bilden där nere. Och så köpte vi lite godis och mamma köpte en julstjärna till mig. Den var jättefin! På stan fikade vi också på ett jättemysigt café som kallas: 48:an. Det är jättemysigt där och goda bakelser. När jag kom hem satte jag mig och började på min inlämningsuppgift i Biologi. Så nu har jag bara en sak kvar att skriva på den uppsatsen. Skönt! Jag ska ha läst ut en bok till på tosdag nästa vecka, fast det hinner jag göra, och sen ska jag köpa presenter till två av mina kompisar, Jenny och Marika, som har fyllt år. :) De ska ha fest på Fredag-Lördag. ^^ Aja, imorgon måste jag till kyrkan igen p.g.a konfirmationen. Ha en bra dag! :D

Lite suddig bild p.g.a min webbkamera.


Trött..som vanligt!

Hehe, jag är sååå trött, som jag alltid är på kvällarna. Efter skolan var jag och tjejerna och tränade i musiksalen. Sedan gick jag hem och åt lite mat. Nu har jag varit på dansen och det var kul. Magdalena följde med och kollade också! :D <3 Vi har gjort klart våran del av dansen. Så det var skönt. Idag på levan fick bara jag en autograf av vår lärare som var från självaste Tony Erwing! Det var kul, haha! Så den sitter upphäng i mitt skåp i skolan. Fast jag ska ta hem den imorgon och visa. Imorgon ska jag ha tyskaprov,och jag vet verkligen inte hur det ska gå.. Jag är inte den bästa på tyska och jag vill ju inte få jättedåligt betyg heller.. jag har inte tränat jättemycket, men jag ska kolla sen så får vi se hur det går imorgon. :) Sov gott alla, där ute i världen!
Lite, lite gammal bild, men det är från i våras. :) Hehe!

Det blåser...

Tiden bara går och klockan tickar.. Är det som man säger, att tiden går fortare när man har roligt? Jag kan iallfall tycka det. Solen går runt oss hela tiden, och himlen blir mörk och sedan ljus. Men hur kan det få oss att växa? Och det måste ju finnas något ologiskt, annars skulle väl inte vi finnas? Ja, många frågor har jag, som ingen kan svara på. Hehe, jag blir fullständigt knäpp så fort jag tänker på att det inte finns nåt stopp för universum, alltså rymden. Jag får inte tänka på det, haha!
Jao, idag var jag i skolan som vanligt, och vi hade engelskaprov. det gick ganska bra faktiskt. Förut var jag på konfirmationen och vi fick stå ute på stan med en "Världens barn"-bössa och samla in pengar. Det var lite pinsamt, men samtidigt så gör man ju något bra för världen. Marika och jag fick ihop lite grann iallfall. Nu ska jag kolla lite på datan och sen ska nog familjen äta middag. Sen ska jag kolla lite på läxorna och så och duscha. Om jag inte går upp tidigare imorgon. Vi får se, men nu får ha en fortsatt bra dag, eller var man säger. ^^


Trött eller trött?

Ja, idag var det att gå upp tidigt igen och gå till skolan. Det var ganska OK.. Efter skolan cyklade jag hem och åt lite och sen åkte jag till sånglektionen. Det gick bra, fast det var lite svårt. Nu har jag ätit mat, och sen klippte jag mammas toppar lite. Jag börjar kunna det där nu, man blir ju bättre när man får träna. Förut laddade jag ner lite musik till mobilen & tränat på glosor till engelskan och nu ska jag gå och titta på TV. Det är ju en dag imorgon med, och jag vill inte sitta vid datorn hela tiden.
Puss och kram!

Sova, Äta, Jobba

Hehe, igår som ni förstod, om ni läste förra inlägget, så åkte jag och min lillasyster till vår mormor & morfar. Vi gjorde pizza och tittade på TV. Vi gjorde massa andra saker också, men aja.. Idag hjälpte jag till att kratta på deras gård, och så åkte vi till Willys och handlade på morgonen med. På eftermiddagen åkte vi till Alsarp och gjorde massor i landet, & sen fikade vi, och mamma, pappa och Albin kom dit, och sen kom Roland (mormors bror) & Louise, Rolands "tjej". Så vi fikade allihopa, utomhus på baksidan. Tänk att man kan sitta ute och fika en dag i Oktober. Haha! Nämen, nu är jag hemma igen och ikväll ska jag bara läsa på hemkunskapen och duscha, och sen kanske se på en film. Tummen upp för det! Imorgon är det skola igen och en ny vecka, men nya tag, och jag, jag ska göra mitt bästa! Hehe, men nu ska jag chatta lite med min kompis Marika. <3 Ha en fortsatt bra kväll allihopa!
Puss!

Fotosession - Höstbilder

Här kommer några av dom bilderna som Magdalena tog på mig igår!

Foto: Magdalena Johansson (www.linneamagdalenajohansson.blogg.se)
Modell: Jag:Felicia Peterson









Lördag eftermiddag!

Inatt sov jag hemma hos Magdalena, på eftermiddagen kollade vi på "Hipp Hipp Hora", och sen Idol. Det var jättekul! Vi sov ganska länge imorse. Sen fotade vi , eller hon fotade mig bland massa höstlöv. Koimmer bilder på det imorgon! Ikväll ska mamma & pappa på teater på Björkbacken, och då ska jag och Linnea hem till mormor & morfar och sova där inatt. Det var längesen, så det blir mysigt! Nu ska jag packa klart och sen ska vi åka till Hultsfred, där dom bor. Igår hade jag ju SO-prov. Det gick faktist ganska bra, och jag hoppas på ett G iallfall. Men ha det så bra allihopa, så hörs vi imorrn!


RSS 2.0