den 30 september

Dear blog!

I veckan har jag varit jättekrasslig och hostig. Vilket har varit väldigt jobbigt i skolan. Men tror det har börjat gå över nu! Idag, efter skolan var jag med Magda och sen åkte vi till pappas jobb och jag och Linnéa tränade på våra låtar tills imorrn. Pappa o dom ska ha ljudet på 'talangparaden' i Vimmerby, där jag och min syster + 9 stycken mer tjejer ska va med och sjunga två låtar var! Det blir spännande! :) Min röst höll skapligt ikväll iallfall, så hoppas det håller i sig så. 
Efter det åkte vi till Magda och vi tittade på en film, som hette "Släkten är värst". Den var rolig, fast jag stör mig på sånna filmer där man typ tänker "Neej! Nu kommer dom upptäcka honom och så får han massa skit x)..." ungefär. Hehe.
Ska ta och kolla igenom lite kläder inför imorrn, och sen läsa lite i min nya bok (Vampire diaries - Uppvaknandet och Kampen) jag köpte i veckan! :)

Bild från Norrköping. Hemma hos släkting!


Lovelovelove
-F-

I change my mind, Like a girl changes clothes

Hihi, nu har jag bytt design igen. Jag fick ett litet ryck idag, så jag bestämde mig för att ändra lite. :)
Vad tycker ni? Jag vet inte om jag är redigt klar än.. Kanske ska byta heder till nåt annat, men vi får se. Har såhär ett tag tills jag bestämt mig.
Idag har jag varit i Västervik ett par timmar på eftermiddagen. Det var ju inte så mycket öppet, men jag köpte iallafall en prydnadskudde med Usa flaggan på, och sen 'Bree Tanners andra liv' i pocket! Tänkte köpa ett minneskort, men vi tyckte det var bättre att jag gjorde det i stan här hemma, ifall jag blir tvungen att byta.
Imorgon blir det ju skola som vanligt.. och kanske kör på eftermiddagen. Har tyvärr blivit lite krasslig i halsen, men det går nog över om jag tar och kokar mig lite te med honung ikväll. Eller vad tror ni? :)
Bjuder på en bild ifrån Timmernabben.
-F-

Photo session!

Här är lite bilder magda o jag tog igår (17/9), i det fina vädret! :)









-F-

The American flag! <3

Detta gjorde Magdalena på mig igår! Väldigt fint, eftersom vi dessutom har en förkärlek till USA ;) haha!



-F-

17/9 - Not ready to back down

Hejhej! :)
(var redo på ett låååångt inlägg ;)
Dagen har varit kul, har umgåtts med Magdalena hela dan! Vi cyklade till stan och tittade i massa affärer. Blev inget köpt, men det var kul ändå! Sedan gick vi ut en sväng och jag fotade Magda, och hon lite på mig. Efter det har vi suttit vid datorn och tittat lite. Magdalena klippte min snelugg igen, för den hade växt ut typ 1 cm över mitt ena öga, och så klippte hon upp håret lite. Blev väldigt bra!
Innan jag åkte hem lockade vi varandras hår och försökte göra en T. Swift-frisyr, hehe. Och så kollade vi på "Pretty woman" ett tag. :)
Nu är jag hemma, och har ätit god mat! Kött, pommes och bearnaisesås! Vet inte redigt vad det är på tv ikväll, men vi får väl se. Imorgon ska jag troligen på ett konfamöte och se om jag ska hjälpa till att vara ledare på läger och sånt. Vi får se! Jaha, jag hade tänkt att kolla på Vampire diaries säsong 3, men hittar ingen sida där de visar första avsnittet, hehe. Nån som vet?
Kanske ska titta på ny design till bloggen, om jag hittar nån bra. Men sånnafall vet ni att jag håller på att ändra, om det ser konstigt ut, men det är inte säkert att jag gör.
På tal om bloggen.. har inte fått mycket kommentarer alls på senaste tiden. Haha, inte för att jag vill ni ska känna er tvingade lixom, men det är alltid kul med lite respons när jag skriver, hehe. :D  Om ni skulle ha förslag på vad jag kan blogga om ibland, så det blir mer intressant, så släng gärna in en kommentar!
Det kan ha med nåt intresse att göra, eller nån hobby eller tv-serie, foto, böcker, ja vad ni känner för o tipsa om. Bara jag tycker det är kul.. x) haha, är ju lite seg med uppdateringarna eftersom jag har så mycket med skola och allting! Ni vet säkert hur det e :)
-F-

Gaaaaaaaaaaah! :D <3

I'm freaking OUT!!!



Nu kan jag veeeerkligen inte vänta längre!! Om trailern är såhär superbra, kan jag inte fatta hur bra filmen kommer vara! :'D <3
 
Twilight's the BEST! <3

-F-

Dagens låt - Speak Now

-F-

The Twilight saga: Breaking Dawn

YEY! :D

Det har kommit ut en ny 16-sekunders smygtitt på Breaking Dawn p.1! ALL I HAVE TO SAY IS OH MY GOSH! <3
Såg den på Twilightswedens hemsida!
Haha, kan knappt vänta. Det är nästan bara TVÅ månader kvar tills vi får se hela filmen på bio. Och vi får ju se den två dagar innan USA. Känn på den USA!!! haha
Här kommer lite bilder jag har hittat:
(med regissören Bill Condon)
Hihi, Myyyyyycket fina bilder!
Källa: www.twilightsweden.se
-F-

All you have to do is dream

Hej Tjena Hallå Tja Hejsan Tjo!... Hola, Guten tag, Hello, Hi!
Idag har jag varit i skolan. VIMARskolan för att vara exakt då. Jag blev väldigt påmind om att jag ska välja gymnasium i januari. Vi fick ut tidningar om olika linjer inför gymnasium och det suger.. Nej, men jag har ingen lust att bestämma det nu. Jag känner mig inte så gammal ännu. (Inte gammal, men ni fattar.) Men får väl se vad jag väljer, det är ju som tur är ganska långt kvar.
Efter skolan blev det lite kör. Min lillasysters kör skulle vi hjälpa till i lite, så. Nu har jag käkat lite och sådär.
Igår var jag med Magda, vi bakade chokladbollar och tittade på film! :)
Bara så alla vet.. mitt hotmail-konto har blivit spärrat! Om ni vill ha tag i mig via mejl, fråga efter min gmail adress så kan ni skicka dit om det skulle vara så. Försöker fixa det, men det lär ju ta ett tag tills jag kan logga in där.

Mår alla bra? Jag mår bra, ganska bra.. OK mår jag, eller sådär OK.. jag vet inte.
Det är så konstigt att man sitter och gnagar på sina problem när man egentligen vet att alla andra också har liknande problem. Eller är det inte så? Jag har ingen aning, men kan inte nån känna lite empati? Hehe :) Vi är ju ändå av samma sort? Haha x) Detta börjar låta som att jag sitter och föreläser en massa elever som inte lyssnar ändå.. hahaha.. haa.. ha.. h.
Okej, nu har jag skrivit av mig lite! Nu ska ni få se lite bilder jag tagit! :)
-F-

Brorsan vi kör, Elektropop!



Nya låten Magda och jag har fått på våra hjärnor! Hahaha ;D

Hugs! Felicia

Ja e en kaubåj (görl) - Photoshoot

Foto: Magdalena Johansson (Nikon D3100 VR)
På Bild: Jag







Hugs!

What I did to you was hurtful

Hej bloggen!

Nu har det hänt mycket sen jag skrev sist. Jag har nämligen fyllt 15! I lördags, gjorde jag det, och då fick jag jäääättefina presenter! Jag är verkligen nöjd! Lovar att det kanske kommer en lista på det om nån dag.
På dagen var vi och beställde ut bilder på expert, sen gick vi en sväng på stadsfesten, och på eftermiddagen kom kära mormor, morfar och morbror och firade mig! Sedan kom också familjen från Målilla och grattade. Är superglad för allt jag fick! :)
I söndags var jag med Magdalena och åt överbliven tårta, och sen tog vi kort och lite sånt! Mycket roligt! :)
Här är ett par bilder från min födelsedag!

Ja, här skrattade jag väl med morfar antar jag x) haha


Ser ni också vad det står för ord i paketet? :D


Och så blev det dajmtårta såklart ;)


Det var bara ett par bilder, men ni får nöja er! :D

Hugs! Felicia

RSS 2.0