I'm so happy I'm so glad that I got you

Mamma, pappa och Linnéa kommer hem inatt!  Är såå glad! <3

De har typ varit borta nere i Kosovo i nästan en vecka, så självklart har man längtat lite efter dom.
Och sen blev jag glad i förrgårs kväll när de ringde och berättade att Linnéa vann tävlingen i sin åldersgrupp! Helt otroligt häftigt! :D

Här e Linnéa på scenen under sitt bidrag.




(Bilder: www.facebook.com - Pristhina Kids Fest)
Fanns fler bilder men som ni ser finns resten på facebook. :)

Idag har jag varit i Boda borg med de nya konfirmanderna och alla ledare. Mycket roligt! Fast guuud vad trött man blir när man springer en hel dag upp och ner i trappor.
Nu har jag sett på senaste avsnittet av VD. Hemskt spännande! Och förut åkte Abbe och jag till Ica och jag köpte den nya tidningen om Breaking Dawn! Fick ett mejl från bion i stan om att man kunde boka biobiljetter till den nu, så ska snacka med mamma imorgon om det. Ja, annars imorgon ska jag skriva färdigt krönikan i svenskan. Går inte så bra.. Men men hoppas ni mår bra!

-F-


I'm just a girl

När en lärare håller ett långt föredrag över något som jag inte förstår...



hahaha!
-F-

You might think I'm bulletproof but I'm not..

Nae.. äntligen torsdag tänkte jag skriva men det är ju fredag imorgon och det ska bli sååå skönt. :)
Jag har inte så mycket inspiration right now.. men har ju inte fått nån respons på vad jag kan blogga om än, så det är inte så lätt. Alltså, det är som att skriva till en vägg ibland. Ne, men det är skönt och skriva av sig lite ibland. Är lite down, men blir nog på bättre humör till dansen ikväll. SUGER att ha ont i huvudet varje dag. Inte varje dag, men har haft lite hit och dit i tre dagar nu. Men har bestämt mig för att vara positiv den här hösten och vintern. Man blir så lätt deppig i det tråkiga vädret som säkert kommer snart. Visst, jag älskar snön och sånt, för det är fint och mysigt, men inte när man blir blöt och det är mörkt ute hela dagarna..
Har fortfarande inte skrivit klart min krönika, och sen har jag tyska-glosor till imorgon. Menmen, det är som det är! :)

Är ju inte ett redigt fan av Justin B, men bjuder på en video! Fick ett tips igår om att Justin Biebers nya singel kommit ut! "Mistletoe" hette den. Får verkligen julkänslor!! Så gullig!



-F-

The word is OVER, look it up.

Ska fatta mig kort den här gången. :)
Idag har jag gått upp ganska tidigt pga att vi skulle på dop. Min syssling Thim döptes, och han var sååå söt! Tog mest bilder på den lille pöjken. Hihi. Och fick i mig mycket gott efteråt, kan man ju säga. Ska lägga upp bilder så fort de kommit in på datorn.
Föressten har kommit på att min förkärlek till country-musik var större än jag trodde. Såklart är Taylor Swift största idolen, men sitter och diggar Ashton Shepherd, Shannon Brown, Dierks Bentley och massa andra, som jag aldrig lyssnat på förut. De är grymma!
Sen gillar ju jag nästan all slags musik att sjunga o spela, det är ju så olika. Och man fastnar ju för olika låtar vare sig det är rock, hiphop eller klassiskt. Men tänk att få skivkontrakt med typ MCA Nashville, eller Big machine records eller Universal studios! Skulle ju typ dö :D haha! Fast det är ju bara drömmar jag har!
Ja, nu ska jag försööööka skriva klart min krönika. Men den vill aldrig bli klar, och det är lite jobbigt.
Ni är bäst!



-F-


9 Oktober - I'm on the edge of glory..

Hejsan där! :)
Vill ni veta vad jag gjort de seaste dagarna? Kanske inte, men iallafall. I fredags var jag i skolan, och på eftermiddagen var jag och tränade med kören. På kvällen åkte vi till Solhem och gick på ugglejakt. Mycket trevligt folk jag träffade! Men det var väldigt roligt där ute i skogen! :)
Och igår så fick jag gå upp tidigt för vi skulle till second hand och sjunga med kören. Efter det gick jag på marknaden med Magdalena. Hittade faktiskt lite grejer! Köpte godis till familjen, ett par örhängen till Linnéa och sen köpte jag ett rött läppstift, och sen ett par shorts inne på Lindex till mig! Det var rea, så blev jätteglad när jag hittade ett par som passade.
Efter marknaden så åkte jag hem och då skulle jag passat min lillasyster när pappa o mamma skulle på storseans. Men pappa orkade inte, så mamma frågade om jag ville följa med. Så det gjorde jag! Och gud, ni vet jag tycker ju inte om sånt där som har med andar och sånt och göra. Men jag kan typ inte fatta det! Det var en tjej som hade blivit utbildat medium hos Terry Evans (han i Det okända). Och hon typ sa att " nu står de här bakom och pratar, bara för o reta mig.." och så skrattade hon. Det var jättehäftigt, fast läskigt! Nu är jag inte lika rädd längre iallfall.. men och så sa hon typ " nu kommer det in en dam här. Hon visar sig i ca. 50-årsåldern och har typ en scarf på huvudet.." och sånt. Och det var folk som satt i publiken som kände de personerna. Och dom fick typ budskap av mediumet och sånt. För andarna typ pratar ju med henne i hennes huvud eller så. Så hon sa till en person att anden (det var typ hennes farmor) ville att en tjej i publiken skulle hälsa till sin familj och att hon älskade dom och sånt! Vissa började gråta, för dom har ju typ kännt av deras närvaro hemma och så. Men sen sa hon att om man inte vill ha kontakt med andar, så säger man bara det eller tänker det, för dom vill inte skada någon eller så. Oftast var det släktingar och sånt som hade gått över till "den andra sidan" o så. Jag vet inte om jag kan tro på det än.. men lite läskigt var det iallfall ju! Vissa saker tror jag verklien INTE på, men vissa känns ganska logiska av det hon sa. Aja, det var vad jag gjorde igår, hehe.
Nu har jag städat mitt rum, och ska äta snart. Sedan ska jag vara med Magdalena!
Ha det gött!
-F-

It's fall babe, and no one can brake us apart.

Ja, visst är det höst! 
Här kommer lite bilder Magdalena fotade igår på mig.








Ja, det var bara ett par av dom. :)

-F-

2/10 - This is my life, my friend

Hellooooo everyone!

Idag har jag varit och sjungit i kyrkan. Blev tillfrågad i veckan om jag kunde vara med och sjunga ett par låtar, för att den som skulle gjort det hade fått förhinder. Fast det kanske jag skrev igår?
Det gick bra, och jag fick sjunga 3 låtar med komp av kantorn. Han spelade på, en flygel *dregel*. Jag vill oxo haaa en flyygeeelll. Och vill också kunna speeeeeela så braaaa ju! Fast det kan jag inte och jag skulle verkligen inte få plats med en stor flygel i mitt lilla pytterum, så glöm din dröm Felicia..
Menmen, efter det så fotade jag med Magdalena. Lite höstbilder och så, det var roligt! Bilder på det kommer troligtvis imorgon.
Nu har vi lockat mitt hår och om jag har fått fett hår imorrn, så måste jag ju tvätta håret, men om inte.. så får jag hoppas att lockarna inte har gått ur. :)
Imorrn har vi svenska, idrott och nån mer lektion.. sen efter lunch ska jag till Silverdalen och spela med pappa och Linnéa.
På eftermiddagen ska jag plugga järnet och komma ifatt lite till med läxorna som är till den här veckan! hehe.

Hope you're fine!
-F-

October the 1st - Hope you think my favorite song..

Dear dear deaaaaar blog!

Idag har jag uppträtt på torget, på ett lastbilsflak, på en lördag, hehe. Nä men, det var roligt! Och alla som var med (det 11 st tror jag) var väldigt duktiga! Jag sjöng två låtar av käraste Taylor Swift. "Tim McGraw" och "Mean". Tror vi hade lite hedrande av Taylor idag. Sammanlagt var det nog 6 stycken låtar som sjungdes av Taylor Swift! Lite roligt tycker jag! :) (konstigt nog valde ingen av oss samma låt av henne, så det var ju ren tur!)
När vi kom hem åt vi pizza och sedan fikade vi med Andreas familj från Målilla och mormor och morfar. Nu har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Har kollat på ett avsnitt av vampire diaries också. Det var jätte spännande, om jag får säga det själv!!
Nu taggar jag min röst inför imorrn, då jag ska sjunga i Vimmerby kyrka typ två låtar blev jag tillfrågad om i veckan, för den som skulle sjungit hade fått förhinder. Och sen på måndag ska jag ha ledigt på eftermiddagen igen, för att vi ska och sjunga i Silverdalen. Det blev väldigt mycket helt plötsligt! hehe.
Nä, nu ska jag nog kolla lite på tv. Såg föressten på det där magi-programmet förut. Det var coolt!

Hope you're as good as your very favorite song!
-F-

RSS 2.0