Photoshoot (22 mars) Äntligen vår!

Här är lite bilder från den 22 Mars. Jättefint väder, var det! <3













FOTO: Magdalena Johansson
Framför Kameran: Jag

Morrnmorrn! 26 Mars

Godmorgon allihopa!
Äntligen helg, va? :D Förut ringde Emma och sa att det inte blev någon extrakörlektion idag. Så nu har jag typ hela dagen ledig, till att göra vad jag vill! Haha, det tycker jag om!
Har inte så mycket att göra just nu, så tänkte vara lite extra aktiv här, för stunden.
Jag har tänkt på en sak... det är coolt att, vi lever ju här och med vår tid, eller så. Men så lever det massa andra ute i andra delar av världen ju, som gör nästan samma saker som vi, och sånt. Och de har ju sina vanor, och sina traditioner, och religioner, sina olika hus, affärer och sin tid de följer. Jag tycker det bara är så häftigt att veta om att det verkligen är så, och att man inte är ensam. Eftersom det finns massa länder, och det är olika överallt. Haha, nu var jag lite knäpp, men jag kom på det nyss. x)
Justdet, skulle bara säga med att efter jag har ätit frukost tänkte jag lägga ut lite bilder från senaste gången Magda och jag fotade. Jaa, nu ska jag faktiskt äta frukost. Undrar var jag ska käka... vi får se!
Kram!

25 Mars - Birthday parties

Hallå där!
Idag var sista dagen på praon. Vi har har haft det bra och lärt oss mycket om hur man driver en simhall. Hehe, jaa den i Gullringen. Ne, men det har varit kul att vara där! Vi har fått hjälpa till att städa omklädningsrummen och i simhallen runt poolen. Sedan har vi också fått inventera simmärken, och hjälpt till i stort. Badat har vi fått göra varje dag, och också hjälpt till i simgrupper med olika klasser. En dag var vi med på ett vattengympa-pass. Det var lite pinsamt till en början, men roligt var det sen ändå. Hehe! Har gått i flip-flops typ hela veckan, och jag brukar få skoskav av sånna jättefort, men fick ont på sidan först idag. Det är konstigt att jag inte fått ont mellan tårna som jag brukade när jag var mindre. Haha! Igår fyllde min kära lillasyster Linnéa 8 år, och jag fattar inte att hon växer så fort. Haha, hon har fått så mycket presenter sammanlagt av hennes kompisar idag på kalaset, och av oss med. Däribland fick hon en rosa, fin mobil, som hon verkar gilla! Haha, det var kul idag på hennes kalas. Vi var nere på Ugglan (dagiset där mamma jobbar) och hennes kompisar kom dit. Jag och Magdalena hjälpte till med lekar och vi åt tacos och sedan glass. Väldigt trevligt var det! Nu är jag jättetrött, och jag e ledsen för att jag har skrivit så mycket, men så blir det när man inte skriver på ett par dagar. x)

-Grattis till världens bästa lillasyster Linnéa på 8-årsdagen! :'D <333
jag älskar dig, min lilla blomma, och solstråle!



Ojojoj! - 22 Mars

Oj! Jag har visst inte skrivit på typ mer en en vecka. :o Men tänkte bara berätta lite fort, för jag ska lägga mig, att vi har prao denna veckan. Så jag åker buss med Linda på morgonen till Gullringen, som för övrigt tar typ 40 minuter tills vi är framme. Men jag ska inte klaga, det är ju kul att åka buss när man inte är van, haha. Idag fick vi inventera lite simmärken för det fanns inte så mycket att göra. Och sedan var vi med på en vattengympa, och det var ganska kul. När jag kom hem så var jag med Magdalena på kvällen, och hon följde med till lilla kören i Pelarne. Fick reda på att vi skulle på en resa till Kalmar om ett tag, och gå på nåt museeum och någon dansuppvisning. Det blir nog kul! Men i allafall hos Magda hann vi fota lite innan vi åkte. Så några bilder ligger på facebook. Jag e nöjd!
Men aja, nu måste jag sova, så jag orkar upp imorgon!
Kram!!


den 13 mars - It's a normal sunday

Hallå där,
har egentligen inget jag ska skriva om just nu. För ska lägga mig typ nu.
Linda och jag gick ner till stan och köpte en present till vår kompis Rebecca som fyllde 15 igår, som jag har nämnt. Så sen gick vi till Becca och kollade på en film. Nu vet jag inte vad den heter, men den var huuuur sorglig som helst. Men kul hade vi! :)
Imorgon är det måndag, och i skolan ska vi ha "pi-dag" bara för att det är internationella matte-dagen eller något liknande. Vi ska göra massa uppgifter och sen bilda "3,14" på fotbollsplanen med massa klasser. Sen ska jag och sjunga med pappa kvart i 1, och sen på kör och sånglektion om jag hinner efter allt. Men det borde jag, men bara det att jag har fått ont i halsen, så hoppas det är bättre imorgon. Det mååååste det!
Ha det gött!




12 mars - Life is unfair sometimes

Hej där! Förlåt mig att jag inte skrivit på länge. Skyller helt och hållet på mig! Det har varit lite stressigt och så har jag inte hunnit. Men kan börja med i onsdags när vi hade studiedag. Hade extra lektion hos Karin med Kevin, och övade stämma till kören. Sen åkte jag till Linda och pluggade, och spelade lite. Det var kul! Efter det hade jag konfirmationsträff på eftermiddagen, och då var vi typ bara fyra pers så vi kollade på en film, men som för övrigt var jättebra enligt mig! Den hette "The blind side". Sedan på kvällen så åkte jag för att hjälpa till på Hotell Ronja där pappa jobbar om nån har missat. Så jag var med de vuxna tjejerna typ, och skulle servera ut mat. Det var kul, för jag har aldrig gjort det förut. Tappade något, gjorde jag iallafall inte!
Bilder från filmen!







På torsdagen var det bara skolan och vi hade ingen teknik så vi fick sluta typ nån timme tidigare. Och sen fixade jag iordning mitt rum och massa. Sen på kvällen var det streetdancen. Började på en ny låt, och det var lite klurigt, men kul!
På fredagen, alltså igår, så åkte jag hem till Magdalena efter skolan. Och vi gjorde massa saker, vi fotade lite ute. Men det gick fort för det var så kallt. Vi kollade på ett avsnitt av Gilmore girls, och pratade lite. Satt vid datan, och kollade på Alvin och gänget 2 , med hennes lillebror. Den är rolig faktiskt! ^^
Ja, och idag tror jag, jag ska på körövning på dagen, det var nån extra grej. Och sen vet jag inte vad jag ska göra. Imorgon (söndag) ska jag med pappa, och Albin och träna med deras band igen. Kanske tränar in några nya låtar, vem vet? Nu blev det ett långt inlägg, men hoppas det är OK! 
Jag vill ändra min bloggdesign, så att den är typ egen eller vad man säger. Men jag vet inte hur man gör och så. Okej, det var bara det jag ville säga! x) hahaha 
Föressten, Grattis till min kompis Rebecca på 15-årsdagen! (även om hon kanske inte ser detta) :D

Hoppas ni mår jättebra!!!

I really know this - 6 Mars

Hej!
Idag var jag som sagt i Mariannelund på förmiddagen och tränade för första gången med pappas och deras band. Vi tränade in två låtar, och det var kul. På eftermiddagen pluggade jag med Linda här hemma. Men vi pluggade inte bara, hehe. Vi gick en sväng och spelade lite gitarr med.  Det var kul! Imorgon är det skola igen.. lite tråkigt, men jaja. Vet inte vad jag ska skriva, men ska sova snart, så ni får sova så gott nu!

Katt, och dator. :) haha

Kram!


We are the world - 5 Mars

Hallå där!
Som jag redan skrivit i tidigare inlägg, så är det sååååååå skönt med helg nu! Alla veckans prov är avklarade, och nu har jag bara musik prov på tisdag. Och det är inte så jättesvårt, det är om klassisk musik, från medeltiden och fram till 1900-talet. Jag ska plugga lite med Linda imorgon eftermiddag, efter att jag varit med pappa och Albin i Mariannelund, och tränat några låtar. Jag ska börja sjunga lite med deras band (Rockkamraterna) till våren och så. Jättekul! :D Idag kom mormor och morfar på dan och var här ett tag. Sen har vi varit hos Linda och hennes familj och fikat också. Trevligt!
Nu ska jag snart läsa lite och sen sova. :) Sorry, orkar inte lägga ut nån bild idag. Haha
Ha det gött!




Fjärde mars tvåtusenelva

Tjollahoppsan!

Kom nyss hem från skolan. Jag hade svenska grammatik prov imorse, och det gick gaanska bra. Men det var lite svårt. Sen hade jag so-prov och behövde inte svara på alla frågor eftersom vi redan gjort provet innan.
Så nu är det såå skönt att det äntligen är helg, och alla prov just nu, borta! Haha
Efter lunch fick högstadiet en 'överraskning' för att vi varit så duktiga när vi åt i cafeterian. Och då fick alla bulle och festis, & sen spelade Underlifvens, och de är jättebra! Deras musikstil är så skön. Haha, alla blev lite knäppa och sprang runt och hoppade! Det var redigt kul! :D Fast alla gjorde inte det men många. Vi hoppade så man blev jättevarm sen. Värsta draget. Men nu är det så skönt att det är helg och jag ser fram emot det. Men också till ikväll när det är FREDAGSMYS! hahaha ;P

Bild från i somras på altanen :)

Hoppas ni mår bra!
Love ya



den 3/3 - 2011

Hejsan!
Idag är det torsdag, och den längsta dagen i skolan på hela veckan. På sista lektionen (teknik) så prövade vi våra broar inför klassen hur många vikter som höll på bron. Min och Marikas bro kom tvåa! Vi hade något på 8 kg. Föressten så var det så att, varje par eller grupp fick exakt 50 glasspinnar att bygga en bro med. Och så skulle vi se vem som tålde mest vikt efter ett par veckor och så. Bild kommer nedan! :)
Efter skolan var jag med Linda, och vi pluggade lite till svenskaprovet imorgon och lite. Det var roligt! Hehe, Så nu sitter det lite bättre iallafall! Ska bara läsa igenom so-pappret med, så kör vi på imorgon! Dessutom sa vår fröken att vi, och andra på högstadiet skulle få en överaskning imorgon efter lunch, så får se vad det kan va. Haha!
Nu ska jag ta nåt o äta, och sätta mig vid TVn!
Hoppas ni alla mår jättebra! <3

Det är vår färgglada bro som står mellan två lådor, och så lade vår lärare på vikter en efter en. Den gick ju av sen, men vi kom ju tvåa av flest vikter iallafall, haha! x)





RSS 2.0