My day by points - 28 Feb

Sho!
Här kommer första dagen i skolan efter sportlovet.

  • VAKNA! 07.00
  • Fixa mig, äta frukost & gå till skolan
  • Lektioner; Hemkunskap, håla, SO, Lunch, Engelska och Tyska
  • Gå hem, och äta mat
  • Kör + Sånglektion! 16.00-17.30 ungefär
  • Hem, (skriver i bloggen, svarar mejl, kollar fb bara för att jag har lust att göra allt det) och sedan läsa svenskaboken.. (som för övrigt är liiiiite seg, har ganska mycket kvar)
  • Kolla på TV, och lite sånt stuff, om jag inte hittar på något annat
  • SOVA!

Japp,
där kom första dagen i skolan efter sportlovet, i punkter, bara för att. Haha! ;)


It's time for a change - 25 Februari

Hallå där! :)
Inatt sov jag hos Magdalena. Vi har kollat massa på GG (gilmore girls), så nu är vi redan på tredje säsongen. Pappa och Linnéa hämtade mig förut, och det första Linnéa säger är att 'Kolla, jag har fått en hemnyckel!'. Det var en liten katt på den. Sen sa hon att pappa har också fått en. Då hade han skaffat en med döskallar på, för skoj skull antar jag. Ja, vad ska man säga? Jag har en cool pappa. ;) Haha! Ne,men det var lite kul.
Nu sitter jag i köket och lyssnar på musik, medan pappa lagar Lasagne för första gången. Den är säkert god!
Men om ni läst rubriken, som jag antar ni har gjort, så menar jag att jag ska försöka göra en ny header till min blogg idag bara. :) Ha det gött!



La vita è buona - 22 Februari

Nu är det redan tisdag. Eller alltså, jag är glad att det mesta av veckan är kvar på lovet ännu, hehe.
Idag kom Emma in till Vimmerby, och vi åkte och badade på eftermiddagen. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag.
Imorgon ska jag, Linnéa och Albin med mormor och morfar till Oskarshamn. Morfar ska och rönga sig på sjukhuset eller hur det var, så vi skulle gå på stan, och sedan äta där. Det blir säkert trevligt, haha.
Har jag skrivit att jag och Magdalena hyrde filmen 'Letters to Juliet' i helgen? Den var jättebra, om ni inte sett den så gör det! Huvudrollen Sophie spelas av Amanda Seyfried, som också är en jättebra skådespelerska. :) Jag fastnade för filmen direkt, jag lovar! 
På tal om film, så tänkte jag se 'Vampires suck' snart. Jag har aldrig sett den, så tänkte kolla om man kunde se den på datorn, eller så. Inte för att jag vet om den är bra eller rolig, men det lär jag ju få reda på sen. :P
Nu sitter jag och kollar på Grannfejden. Det är ganska roligt, för de vuxna är så larviga ibland, i de där bråken. x) hehe.


En bild från filmen :)


~



She will be loved

Igår var jag hos Magdalena på kvällen, och sen bestämde vi att jag skulle sova där. Vi kollade på Gilmore Girls och En prinsessas dagbok 2. Det var kul!
Idag åt vi på Piri piri, och kollade lite i affärer ett tag, sen drog vi hem till mig och sen har vi inte gjort något jättespeciellt.. Eller jo, vi kollade på Tusen gånger starkare, som jag redan har sett med skolan en gång, men den är bra. :) hehe
Jag märker att jag kollar på film väldigt mkt, haha. Vet inte om det är en bra sak, eller dålig.. Men det är kul o kolla på film tkr jag. :)
Hela sportlovet börjar bli 'uppbokat' nu. Har nästan något o göra förutom på torsdag, fredag och söndag tror jag. Men måste ju fixa lite saker innan skolan och lite med förstås.
Nu är klockan snart fem i 1 på natten, och jag sitter nere med min brorsa nere i källaren med TVn på. Men måste nog gå och lägga mig nu. Jag är såå trött! hehe

Två bilder från idag!


Glömde säga att jag färgade håret i helgen. Inte så jättemycket skillnad kanske, men det behövdes iallafall och jag e nöjd! :)




19 Februari - Sportlov

Äntligen lov! Denna veckan har gått jättefort, men det har gått bra.
 
Föressten, jag vet inte redigt vad jag ska skriva om i bloggen. Men om ni har tips och sådant på hur jag kan förbättra mig, så kommentera dom bara! :)

Jag vet att jag typ inte har skrivit på hela veckan, men jag har inte hunnit och så. Tiden bara rinner iväg ibland!
I går var det fredag och jag åkte till Magdalena på kvällen. Vi kollade på Gilmore girls, och sen fotade vi lite. Vi hade lite 'dröm-tema'. Fick också lite kläder av Magdalena, det var roligt! Tack <3 Haha, men sen så åkte jag hem, och då var klockan ganska mycket, så jag kollade bara datorn en gång, och sedan gick jag och lade mig. 
Nu har det börjat snöa igen! Det är lite tråkigt.. men jag får väl låta naturen sköta sitt, så sköter jag mitt. ;) Hehe, solen lyser ju iallafall, och det är ju skönt!

Jag



13 Feb. - Söndag

Hejsan!
Denna helg har varit kul. I fredags var jag hos Magdalena, och vi gick till hennes klasskompis och lånade Gilmore girls säsong 2 och 3, eftersom vi sett klart säsong 1 redan. Så sedan kollade vi på det, och jag sov hos henne till lördagen. På lördagen fotade vi lite. (ett par bilder nedan) Idag var jag på gudstjänst i församlingshemmet, för jag ligger några pluppar efter nu, hehe. Det var inte i kyrkan pga något som hade med kyrkoåret o göra. Efter det åkte hela familjen till familjen Henricsson i Vena och träffade släkt, för mammas kusin Emma har fyllt hela 20 år! Haha, tiden går för fort. Det var jättekul och gott med all smörgåstårta m.m Alltid trevligt o träffa lite släkt, haha
Ikväll träffade jag Magda ett tag, och vi käkade lite scones. Gott!
Nu ska jag ta på mig pyjamas och sedan fixa lite till imorgon. För nu är jag så trött, så jag vet inte hur jag ska orka gå upp ur min varma, sköna säng imorgon bitti.

Kan ju berätta att det var jättekallt! Men vi verkar göra vad som helst för ett par bilder på vintern. ;) haha









Haha, LA - Los Angeles (Man får roliga ideér ibland)


8 februari :)

Hallå där!
Idag var det en lång dag i skolan och vi hade idrott på eftermiddagen, som var helt ok faktiskt. Förut var jag på utvecklingssamtal och det gick bra! Jag är nöjd med alla mål och sådant vi tog upp.
Vi hade oxo matteprov imorse, och sen har vi ett liknande matteprov imorgon med. Får se hur det går! Det gick ganska bra idag iallafall. :)
Jag vet inte redigt vad jag ska skriva, men nu måste jag iallafall gå och lägga mig.. för jag är jättetrött!
Godnatt!


7 Februari - Skola igeeen

Igår var jag hos Magdalena och vi kollade än en gång på serien 'Gimore Girls' - säsong 1. Den är jättebra! Vill ha dom filmerna nu bara för det. x) Ja, herregud.. Magdalena klippte oxo mitt hår. Det blev en aning kortare och lite uppklippt. Jag är nöjd, för det behövdes verkligen p.g.a mitt nötta hår jag hade!
Ikväll har jag sånglektion, rättare sagt om en halvtimme faktiskt. Så jag ska gå och fixa mig lite grann innan jag går på det snart. Efter det måste jag plugga matte, för att vi har matteprov både imorgon och på onsdag. :/ Får se hur det kommer gå!
Ha det så jättebra! :)

Gilmore girls - säsong 1



den 5 februari 2011

Äntligen heeeeeeeeeelg!
Det är så skönt, utan läxor och man kan bara släppa allt på helgerna. Tycker ni inte?
Idag kom Andrea, Annicka och Anders hit och fikade efter att Andrea varit på audition till ALV. Tyvärr så gick hon inte vidare till imorgon. Men Andrea är ändå bäst! :)<3 hehe
Ikväll blir det att käka godis, kanske kolla på någon film, och vara allmänt lördags-aktig. Men det är inte kul att kolla på film själv, men jag tänkte kolla på Twilight-Eclipse för typ femtionde gången fast med kommentarerna av Stephenie Meyer och Wyck Godfrey. Btw, så älskar jag filmen, med kommentarer från Kristen Stewart och Robert Pattinson! :D haha.
Jag tror iallafall jag kan sitta och glo på extramaterialen i timmar om jag fick. x)
Ja, nu ska jag gå och hälla upp Fanta Exotic och sen godis i en skål, sen drar jag ner i källaren, sätter mig i soffan och drar igång filmen. Bättre kan inte en lördagskväll bli, iallafall om man är själv!

Jag har också denna, fast som affisch på mitt rum.



Här är scenen när den nyfödda vampyren Bree.


Jodelle Ferland - Bree Tanner

 
(Av: Mig)

Där kom lite bilder med, haha. :)



5 februari - Whataya want from me

Hallå där! :)

Vaknade för ett tag sedan, och kom på att det är lördag idag. Så skönt! Jag verkligen älskar helger, när man vet att man kämpat i veckorna, med alla läxor och sådant, och sen är det så skönt att kunna göra vad man vill på helgen. Igår var jag hos Magdalena och vi satt bland annat vid datan, fotade ett litet tag ute, och sedan tog vi bilder som tillhörde Twilight böckerna eller hur man ska säga. Bilden vi 'klippte' ihop ligger i inlägget nedanför! Magda är bäst bakom kameran, haha.<3 Jag fick lite kläder ifrån Magda igår, och som vanligt känns det som julafton varje gång. ;) Nu sitter jag och nördar Minnah Karlsson! Hennes covers på hennes egna skiva är jättebra, och jag älskar hennes röst!! :D haha
Jao, idag kommer Andrea och hennes mamma tror jag, för Andrea skulle på audition på ALV idag, så de kommer förbi en stund efter det. Trevligt! :)
Hoppas ni mår bra rockers!

Bilder från idag - 4 februari


Me like!







Det var ett par bilder Magda tog på mig idag! :)


de 3 februari - let's dance!

Tjenareee folks! :D
Idag var det en lång skoldag må jag säga. Först hade vi 'info' när vi kollar på nyheter med klassen i vårat hemklassrum. Sedan var det 'LEVA' och vi pratade killar för sig och tjejer för sig om en film vi såg för två veckor sedan. (Säg att du älskar mig, hette den, och jag tyckte den var hemsk..) Efter det var det Svenska och vi började med grammatik, om satsdelar. På matten fick vi repetera med uppgifter till proven vi ska ha nästa vecka. Sen var det Lunch, (fisk med potatis och sås fick vi idag) och efter maten hade vi SO, då kollade vi på en film om slavar från Afrika. På NOn snackade vi om hur vi ska göra en egen planering till en laboration (vi övar inför nationella proven i nian). Och på Tekniken gör vi en bro av 50 glasspinnar, och sen ska vi se vilkens grupps bro som håller bäst typ. Det var hela torsdagen i skolan.. när jag kom hem kollade jag på lite läxor, mest engelskan och tyskan eftersom vi har glosor och sådant i det. Klockan 19, så började dansen, och eftersom jag inte var på den förra veckan när det var första gången så var det roligt idag! Den nya dansen vi ska köra på uppvisningen är jättehäftig, men lite svår. x) Låten till 'första' delen heter typ We are robots eller något liknande haha, Får se hur det går.. Nu ska jag duscha, och sen ska jag kolla igenom lite läxor till imorgon med, sedan har hela denna dag gått den med. Imorgon ska jag till tandläkaren på morgonen, sedan går jag tillbaka till skolan igen.
Nu skrev jag ovanligt mycket, men hoppas ni överlever! :D

MITT SCHEMA


I whip my hair back and forth

Såg just att jag tydligen hade vunnit på en 'Dagens fråga', på denna bloggen: www.twilightismylife.blogg.se
Det var kul tkr jag! :D haha, tack Annina oxo! <3

Frågan löd:
[Från vilken bok är nedanstående citat ifrån?
"Skymning igen. Ännu ett slut.
Hur perfekt en dag än är, så måste den ta slut"
-Edward Cullen ♥]






RSS 2.0