31 December! :D

Nu är det redan sista dagen på hela året!
Så jag ville bara säga,
GOTT NYTT ÅR - 2011!



30 December -2010

Tänkte skriva lite av vad jag köpte i Linköping!

-Mörkblå klänning
-Vit skjorta
-Jeans (leggings)
-Twilight (1) på engelska

Lägger ut bilder imorgon, på kläderna tror jag. Har inte hunnit ta några kort än.







Linköping, here I come!

Hallå där!
Denna veckan går fort känns det som. I måndags var jag med Louise, och vi åkte bland annat tefat i skolans pulkabacke, haha! Vi måste ju oxo få larva oss lite. I tisdags kommer jag inte ihåg säkert, jo.. jag var och handlade lite med pappa, och sen såg jag på Batman med brorsorna på kvällen/natten. x) Danne fick den i julklapp så. Och i onsdags, alltså igår så åkte jag med min bror till H-fred, och därifrån åkte vi med morfar till Alsarp. Där skottade vi av kökstaket, och jag kunde till o med hoppa ner från taket och ner i snön som dom skottat ner, haha. Det var lite kul.. Sen åkte vi tillbaka till H-fred, och fikade med mormor hemma hos dom. Och efter det åkte jag och Albin hem till Vimmerby!
Idag ska vi åka till Linköping och handla! Det var ett tag sen nu, så det ska bli roligt. :)
Ha en bra dag, så skriver jag snart igen!
Hehe, den är lite rolig..

Annandag jul! :)

Hejsan!
Här kommer ett litet inlägg av mig. Förut var jag på stan med Magda, och vi kollade lite på Cubus, för jag har ju fått ett presentkort där, men det var alldeles för mkt folk i köerna, för att orka köpa massor för 500 kr. x)
Nu har vi käkat lite julmat, & mormor, morfar och Tobbe är oxo här. Sedan kanske vi ska ner till stan så att vi kan byta mitt The Sims. För det spelet jag fick tillhörde själva Sims 3, så det går inte spela. Men det ska vi ändra på! ;) Hehe, men nu sitter Magda och lockar mitt hår. Undrar hur det ser ut! Haha
Hoppas ni mår bra!!!

Jag


25 December - Juldagen!

Hallihallå! :D
Här kommer en liten lista på allt jag fått av mina familj och mormor & dom igår!
  • En skinnjacka
  • Munkkofta
  • Pumashorts
  • The Twilight saga:Eclipse + Extramaterial-skiva
  • The Sims 3
  • Locktång
  • 3 runda lådor i olika storlekar
  • Ljudet av ditt hjärta (Twilight 3)
  • Stjärnprojektor
  • Presentkort - Cubus
Har inte tagit några bilder än, men kan göra det, och så lägger jag ut sedan. :)
Hoppas ni haft en rolig Julafton, det hade jag!
Vi åt god mat, och som vanligt blev jag alldeles för mätt, vi kollade oxo på Kalle Anka, och sedan kom tomtarna. Morfar och Linnéa med andra ord. x) Haha!
Idag har jag kollat på lite extramaterial av Eclipse, men inte allt, för det är så mycket.
Ha det så bra, kram!

Dan före dopparedan!

Jaa, rubriken talar ju för mig. Jag längtar som en dåre till imorgon! Undrar vad det är i alla paketen. ;) Var hos Magda och delade julklappar på dagen, och fick en jättefin ring, ett par hårspännen och ett nagellack. Tack Magda! <3 Nu ska jag fika lite efter en låång dag på stan, och sedan ska jag försöka fixa en ny header till bloggen. Det är ju lixom inte höst längre. :) Och efter det ska jag röja lite i mitt rum.
Ha det gött!

22 December - Äntligen jullov!

Fy, på mig! Nu måste jag ta tag i detta. Jag glömmer att skriva i bloggen hela tiden. x)
Idag var sista dagen i skolan och på morgonen var jag med i julshowen och sjöng ett medley med min kompis. Jag & Linda spelade gitarr och sjöng, och Marika var med och spelade trummor. Det gick bra! Men jag var lite nervös.. det brukar alltid släppa när jag kommer upp på scenen. Men det känns annorlunda i skolan. ^^  Vi har oxo sett på Twilight nästan hela dagen i skolan och ätit gröt till lunch. Igår fick vi julmat.
Jag fick mina första betyg idag! Jag är jättenöjd, för att det är ju bara de första betygen än så länge. Nu kollar jag på Smallville. Och ikväll ska jag med min pappa och bror till bowlinghallen o bowla o äta med pappas jobbarkompisar, bara för att jag praoade där för ett tag sedan.
Jag längtar till Julafton på fredag! Haha
Hoppas ni mår bra!

December the 14th

Hallå hallå!
Det var längesen tycker jag. Inte bra.. hela tio dagar sedan. Jag har helt enkelt inte haft tid. Skolan tar såå mycket tid, men det har jag nog redan skrivit.
Jag har hunnit med lite av varje kan man säga. haha Jag gick lucia igår i Pelarne. Och jag blev till och med lucia! Det var jätteroligt, men jag var väldigt nervös. ^^ Jag fick ett litet halsband, och berlocken var en snöflinga med små diamanter i. Eller kanske inte rediga diamanter men små kristaller eller nåt. Hehe, ni fattar! :) Linda Lampenius var där och hade konsert också, och hon spelar fiol som en gud! Fick skiva, autograf, och bild som pappa tog på oss av henne med. x) Skolan var ganska bra idag faktiskt. På svenskan jobbar vi i små grupper med arbetarförfattarna. Vi ska göra som en redovisning inför klassen efter jullovet. Så då fick jag ett par böcker våran arbetarförfattare skrivit. Vi skriver om Harry Martinsson, och jag ska läsa "Nässlorna blomma" som han skrivit. Sedan ska jag skriva en bokrecension om den. På musiken tränade vi till Julshowen. Och vi får se hur det går.
Ikväll ska jag plugga lite till vårat fysik-prov vi har imorgon. Jag pluggade i skolan också.
Hehe, hoppas ni mår bra och att ni haft en trevlig lucia!
Här kommer ett par bilder Magdalena tog för ett tag sedan!
Jag
Something else :)

December the 4th

Hejsan alla glada! :D
Jag vet att jag inte har skrivit på jättelänge nu men så är det när skolan tar över ens liv. ;P Haha, men det har varit lite stressigt den senaste veckan. Idag var jag på genrep av dansen. Jag kan inte tro det, imorgon är det uppvisning, och det känns som det var igår vi började med dansen. Haha, men det blir redigt kul! Men på förmiddagen måste jag hjälpa till i kyrkan, bara för konfirmationen. Lite drygt, men jag överlever ju. Sen var jag och tränade hos Emmas killkompis med Emma då till lucian. Och nu är jag med Magda och vi har fotat massa i skogen och lite. Det var kul! Så nu lyssnar vi på musik, hoppas ni har det bra ute i världen!

Här är en bild jag gjorde av ett par bilder från Breaking dawn! Den har ju inte kommit ut än, och kommer inte göra det på ett tag, men visst längtar man? :D Gör jag iallafall!! <33


RSS 2.0