Lördag den 28

Hellu (:

Skolan började i tisdags och det har varit ganska bra denna veckan. Igår var jag på begravning och lite sådant..  Men nu är det lördag och jag ska på typ ett läger. Eller körhelg stod det på lappen. Madde ska också dit, så jag har ju en kompis där iallafall. Vi ska åka buss, och det är på Öland. Har inte varit där sen jag var där hos Magdalena och hennes familj. Saknar det! :( <3 Nu har jag laddat ner lite ny musik till mobilen så jag kan lyssna på bussen. Snart ska jag äta lite och sen packa färdigt och sen åker jag. Hehe, jag kommer hem imorgonkväll. Så jag får skriva när jag kommer hem. Ha det så bra så skriver jag snart igen!
xoxo
Felicia Peterson


It's just because of you

Hey there!

Söndag idag då, igår var jag hos Magdalena och jag sov där inatt. Vi såg på en film som hette "Dear John". Den var hur bra som helst! Idag åkte jag hem ganska tidigt och gjorde iordning mig, för Linnea och jag skulle och sjunga i Gamleby på en talangparad. Det gick ganska bra. Alltså, det var ju ingen tävling och så.. Jag träffade några tjejer som jag träffat på andra tävlingar förut. Det var kul! Nu lyssnar jag på musik och håller på att skriva ett schema inför skolan. Alltså, det känns jämt som att jag inte har någon koll alls inför skolan varje år. Jobbigt! Nu ska jag fixa lite mer till skolan. Ni får ha det så bra, så lovar jag att skriva snart igen!
xoxo
Bokslukaren-Felicia Peterson

dancing on my own

Halli hallå!

I dag har jag varit med Magdalena. Vi gick till stan en sväng också och kollade. Sen drog vi till mammas jobb och åkte med hem till mig. Vid ungefär fyra-tiden åkte vi och hämtade katterna. Gud, så söta dom är!! Så nu har vi suttit och haft sällskap av de små tjejerna ett tag. De heter Molly och Alice. Nu sitter jag och lyssnar på musik, läste ett tag förut med. Hittade ett par skor som jag kanske ska köpa imorgon tills skolan börjar, och en almenacka. Det finns så mycket man vill ha. Haha, nu ska jag gå och se om jag kan hitta de små rackarna!
Ha det så bra!
xoxo
Felicia Peterson

Här kommer två bilder av de små sötnosarna!

Molly & Alice


Alice

you're the best

Tjenare där!

Idag vaknade jag ganska hyffsat, så jag kollade på TV ett tag och käkade frukost. Killarna låg och sov.. (Mina 2 brorsor) Sen lagade jag lunch, vi åt panpizza. Hehe! Sedan satt jag och drygade vid datan och sen kom Louise till mig. Så jag har varit med henne idag. Vi har fotat och gått en sväng till henne och lite sånt. Det var så längesen nu så det var jätteroligt!! <3 Vi åt mat förut och sen skulle Lollo cykla hem. Så nu sitter jag och lyssnar på musik. Seriöst, jag vet inte vad jag skulle göra utan musik, för den gör en så glad och pigg. I lööve it! Ni kan inte föreställa er hur mycket jag längtar till fredag! Då kommer våra små kattungar hem, och de är uurgulliga!!! Vi har redan döpt dom till Molly och Alice. Louise kallar dom för Osten och Mackan, haha! Hon är ju som hon är. ;) Här kommer lite bilder som vi tog också!
xoxo
Felicia Peterson


forever and always

Heej där! (:

Jag vaknade för några timmar sen och nu har jag suttit vid datan ett tag. Jag ska snart gå och fixa mig, jag vet faktist inte vad jag ska göra idag. Vi får se.. Det blir inget långt inlägg idag. Men ni får ha det så bra!
xoxo
Felicia Peterson

Välkommen till min nya blogg!

Hej allihopa! Jag heter Felicia och är 13 år, fyller snart 14. Jag har redan en annan blogg, men jag hade lust att pröva på blogg.se!


RSS 2.0